Aksiyon Oyunu: Elements Epic Heroes (Video) - Haberler - indir.com

Aksiyon Oyunu: Elements Epic Heroes (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Muhteşem bir dünyada karanlık lordlara karşı savaşarak dünyaya yeniden huzur ve refah getirmek için mücadele edeceğiniz Elements: Epic Heroes, tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz etkileyici bir mobil aksiyon oyunudur.

Kendi türündeki oyunlardan farklı olarak eklemsiz karakter tasarımlarının yer aldığı oyunda, kendi takımınızı kurarak dünyada terör estiren karanlık lordlara, ejderha ve canavarlara karşı savaşacak, dünyaya yeniden huzur ve refahın gelmesi için mücadele edeceksiniz.

Elements: Epic Heroes

Farklı saldırı tekniklerini kullanarak ilerleyebileceğiniz oyunda ayrıca oynadığınız bölüm sonlarındaki canavarları yok ederek daha fazla puan kazanabilir ve kazandığınız puanlarla takımınızı güçlendirebilirsiniz.

Multiplayer özelliğine sahip olan oyunu 4 arkadaşınız ile birlikte oynayarak zorlu rakiplerinizi alt edebilir veya tek başınıza sonsuz kule ismindeki oyun modunu seçerek, bitmeyen merdivenlerde ilerlerken her katta karşınıza çıkan canavarları yok etmek için çaba gösterebilirsiniz.

Oynadığınız bölümlerden elde edeceğiniz başarılarla bonus ve ödüllerinde sahibi olabileceğiniz Elements: Epic Heroes oyununu, aşağıdaki bağlantılar üzerinden Android, iPhone ve iPad cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Elements: Epic Heroes Tanıtım Videosu


PAYLAŞ