Aksiyon Dolu Gladyatör Dövüş Oyunu 'I,Gladiator' (Video) - Haberler - indir.com

Aksiyon Dolu Gladyatör Dövüş Oyunu 'I,Gladiator' (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Eskilerde yaşanan Gladyatör dövüşlerinden esinlenilerek geliştirilmiş olan ve hem Android hem de iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz 'I,Gladiator', ücretsiz bir aksiyon oyunudur.

Son derece kaliteli görselleri, oyun içi müzikleri ve ses efektleri ile heyecanla karışık aksiyon dolu bir oyun deneyimi yaşayabileceğiniz oyundaki temel amacınız; yöneteceğiniz bir Gladyatörü kontrol ederek karşınıza çıkan diğer gladyatörlere karşı kendinizi savunmanız ve 5 dakikalık süre içerisinde olabildiğince çok gladyatörü öldürerek en yüksek puanı elde etmeniz gerekmektedir.

I,Gladiator indir

Kombo sistemine dayalı bir dövüş sistemini bulabileceğiniz oyunda yumruklarınızı kullanabileceğiniz gibi aynı zamanda farklı silahlar ve kalkanları da kullanabilirsiniz. Dokunmatik oyun kontrolleri sayesinde kolaylıkla kontrolü sağlayabileceğiniz yapımda ayrıca dövüşlerde ustalaşabilmeniz için bir de eğitim bölümü bulunmaktadır. Bu bölüm sayesinde oyun içerisinde kullanacağınız temel hareketleri öğrenebilir ve oyuna usta bir dövüşçü olarak başlayabilirsiniz.

Hızlı oynanışı ve akıcı senaryosu ile aksiyon dolu bir oyun deneyimi yaşayabileceğiniz I,Gladiator'ü aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilir ve oyun için yayınlanmış olan oynanış videosunu da izleyebilirsiniz.




I, Gladiator Free Oynanış Videosu


PAYLAŞ