Aksiyon Dolu Araba Yarışı Oyunu: Armored Car HD (Video) - Haberler - indir.com

Aksiyon Dolu Araba Yarışı Oyunu: Armored Car HD (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

HD çözünürlükteki grafiklerle aksiyon ve yarış oyunu türlerinin bir araya getirildiği Armored Car HD, ücretsiz olarak mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz mobil araba yarışı oyunudur.

8 farklı araba çeşidinden dilediğinizi seçerek başlangıç yapacağınız oyundaki en temel amacınız; yarışlara katılan diğer araçları, aracınızda bulunan silahları kullanarak mümkün olan en kısa sürede saf dışı etmek olacak.

Armored Car HD

3 farklı oyun modu ile 8 farklı pistte yarışacağınız oyunda aracınız otomatik olarak hız kazanmakta olup, ekran üzerinde bulunan tuşları kullanarak aracınızı yavaşlatabilir, silahları ateşleyebilir ya da bakış açısı modunu değiştirebilirsiniz. Oyun kontrollerinin son derece basit olduğu yapımda, aracınıza yön vermek içinse cihazınızı sağa ya da sola yatırmanız yeterli olacaktır.

Yarış oyunlarından hoşlanan mobil kullanıcılar için tavsiye edeceğimiz Armored Car HD'yi Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Armored Car HD Tanıtım Videosu


PAYLAŞ