Aksiyon dolu anlar sunan polisiye oyunları - Haberler - indir.com

Aksiyon dolu anlar sunan polisiye oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 16:45:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Sıradışı dünyalarda macera dolu bir aksiyon deneyimi yaşamak için pek çok oyun vardır. Bu  oyunlar arasında yer alan dedektif hikayeleri üzerine kurulu oyunlar, farklı maceraları deneyimlemeniz konusunda yardımcı olur. PC, Xbox, PlayStation ya da mobil cihazlarda oynayabileceğiniz en dikkat çeken dedektif oyunları hakkında bilgi almak için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Sıradışı anlar yaşayacağınız birbirinden farklı dedektif oyunları

Broken Sword

Grim Fandango

The Wolf Among Us

L.A. Noire

The Vanishing Of Ethan Carter

Broken Sword

Revolution Software tarafından geliştirilen Broken Sword: The Shadow of the Templars ilk olarak 1996 yılında çıktı. PC, mobil, Xbox, PlayStation platformlarında oynanan bu heyecan verici oyunda nefes kesen anlar yaşayabilirsiniz. 1996 yılında Broken Sword: The Shadow of the Templars ile başlayan ve son olarak ise 2013 yılında Broken Sword 5: The Serpent's Curse devam eden Broken Sword serisi, iki boyutlu basit niteliklere sahip bir oyun olsa da kazandığı 6 ödül ile dedektif oyunları arasında ciddi bir  yere sahiptir. Oyunlar, birçok ortamda farklı karakterler ile tanışarak gizemli bir deneyim yaşayabilirler. 

Grim Fandango

LucasArts tarafından geliştirilen Grim Fandango, 1998 yılında çıkmış olup,  PC, PlayStation platformlarında oynanır. Kara mizah ve neo-noir tarzı oyunlar arasında önemli bir yere sahip olan Grim Fandango, aynı zamanda LucasArts’ın üç boyutlu grafikler tercih ettiği ilk maceradır. Oyuna başladığınız Ölüler Diyarına gidiyorsunuz. Oyuncuların tercihleri doğrultusunda şekillenen bu heyecan verici oyunda çeşitli sorunları çözmeye yönelik hareket ediyorsunuz. 

The Wolf Among Us

 

Telltale Games tarafından 2013 tarafından geliştirilen The Wolf Among Us oyunu, PC, mobil, Xbox, PlayStation platformlarında oynanır. Masalsı bir dünyada yer alan kahramanların buradan kovularak New York'a geldiğini düşünün. The Wolf Among Us oyununda tam olarak bu şekilde bir macera yaşıyorsunuz. Oyunda yer alan 5 farklı dedektif karakter ve Kırmızı Başlıklı Kız masalındaki büyük kötü kurt. Bu kahramanlar arasında bir çifte cinayet işlenmesiyle oyun başlıyor ve oyuncu ipuçlarını takip ederek katili bulmaya yönelik hareket ediyor. 

L.A. Noire

Team Bondi taafından 2011 yılında geliştirilen bu heyecan verici oyun PC, Xbox, PlayStation platformlarında oynanır. 1940’lı yılların Los Angeles’ında geçen L.A. Noire, üçüncü şahıs kesin nişancı, dedektif ve neo-noir tarzındadır. Oyun dünyasının başarılı ismi Rockstar Games tarafından yayınlanan L.A. Noire, Cole Phelps isimli bir dedektifin suç dünyasındaki mücadelesini anlatıyor. Oyuncu, gerçekleşen suçların arkasında yatan sebepleri bulmak adına zorlu bir maceranın içine giriyor. 

The Vanishing Of Ethan Carter

The Astronauts tarafından 2014 yılında geliştirilen The Vanishing Of Ethan Carter oyunu PC, Xbox, PlayStation platformlarında oynanıyor. Korku dolu anları her saniye hissedeceğiniz The Vanishing Of Ethan Carter, açık dünya oyunları arasındadır. Söz konusu bu oyunda, küçük bir çocuk olan Ethan Carter'ın kaybolması ve dedektif Paul Prospero’nun onu aramaya başlamasıyla maceraya koyuluyorsunuz. Dedektir bir arayış içerisinde çok farklı olayların içine girer ve ürpetici bir durumla karşılaşır. 

 





PAYLAŞ