Aksiyon Bulmaca Oyunu Robot Bros (Video) - Haberler - indir.com

Aksiyon Bulmaca Oyunu Robot Bros (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Üç boyutlu grafikleriyle dikkatleri üzerine çeken ve 108km Games tarafından ortaya çıkarılan Robot Bros oyunu, mobil platformlar için yayınlanmış oldukça eğlenceli bir aksiyon bulmaca oyunudur.

Saatlerce hiç sıkılmadan oyun oynayabilirim diyenlerin ilgi göstereceğine inandığımız oyunda birbirleriyle kardeş olan ancak farklı özellik ve becerilere sahip olan robotları yöneterek size verilen görevleri yerine getirmeniz ve belirtilen bitiş çizgisine varabilmeniz için karşınıza çıkan dev buzullardan sakınmanız gerekiyor.

Tek seferde sadece bir robotu yöneteceğiniz yapımda oyun kontrolleri de oldukça basit bir oynanış deneyimi sunuyor. Ekranın sol alt köşesinde bulunan yön tuşları yardımıyla hareket ettirebileceğiniz robotları ileri geri ya da yukarı aşağı kolaylıkla yönlendirebiliyorsunuz.

Robot Bros

Oyun içerisinde toplam 90 seviye ve 6 farklı robot türü bulunduğu gibi oyunda ilerledikçe yeni seviyelerin kilitlerini açtırabilir ve yeni çıkan robotları da kontrol etmeye başlayabilirsiniz.

Oldukça eğlenceli ve bir o kadar da aksiyon dolu bir oynanışa sahip olan Robot Bros'u iPhone, iPad, Mac ve Windows Phone cihazlarınıza aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Robot Bros Tanıtım Videosu


PAYLAŞ