Aksiyon Bulmaca Oyunu: Ocean Run 3D (Video) - Haberler - indir.com

Aksiyon Bulmaca Oyunu: Ocean Run 3D (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Parmak reflekslerine güvenen ve Subway Surfers mantığına dayalı oyunları sevenlere tavsiye edeceğimiz Ocean Run 3D, su altının büyülü dünyasında aksiyon dolu maceraya katılabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Sürekli hareket eden bir karakteri cihazınızın dokunmatik ekranı üzerinde yapacağınız parmak hareketleriyle kontrol edeceğiniz oyunda ilerlediğiniz süre boyunca 20 bin denizatı figürünü yakalamaya çalışacaksınız.

Ocean Run 3D

Bir sonraki seviye için oynadığınız bölüm içerisinde saklı olan 4 puzzle parçasını bulmak için de mücadele edeceğiniz oyunda ilerlerken karşınıza çıkacak ya da size engel olmaya çalışacak deniz kestaneleri, mercan resifleri ve canavar balıklara da dikkat etmeniz gerekiyor.

Aldığınız puanları sosyal ağ hesaplarınızda paylaşmanıza da imkan tanıyan oyunda ayrıca her seviye için aldığınız puanları oyunu oynayan arkadaşlarınız ile de karşılaştırabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazınızda oynayabileceğiniz Ocean Run 3D'yi aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Ocean Run 3D Tanıtım Videosu


PAYLAŞ