Aklınızı Başınızdan Alacak iOS Oyunu: Republique (Video) - Haberler - indir.com

Aklınızı Başınızdan Alacak iOS Oyunu: Republique (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Yüksek kaliteli görsel grafikleri, heyecan dolu senaryosu ve kısa sürede 1 milyonu aşan indirilme sayısıyla dikkatimizi çekmeyi başaran Republique, oldukça iyi korunan bir akıl hastanesinden kurtulmak için mücadele edeceğiniz bulmaca türünde bir kaçış oyunudur.

Distopik çağda yaşayan Hope adındaki bir kadın hacker karakterini canlandıracağınız oyunda, internet, güvenlik kameraları ve acımasız güvenlik görevlileri tarafından sıkı korunan Metamorphosis adındaki akıl hastanesinden kaçmak için mücadele etmeniz gerekiyor.

Republique

Hope'nin sahip olduğu mobil aletten faydalanarak özgürlüğe ilerleyeceğiniz oyunda, bu alet sayesinde güvenlik kameralarına uzaktan erişebilir, Hope korumalarla ile mücadele ederken ya da onlara görünmeden saklı bir şeyler yaparken onun arkasını koruyabilir ve Hope'un telefon aramalarına bu alet sayesinde cevap verebilirsiniz.

Oyun içerisindeki bulmacaları çözerek karşınıza çıkacak olan kapalı kapılar açtırabilir, Hope'u saklayabilir, eşyaları toplamasına yardımcı olabilir, korumaları alt etmesi için onunla beraber dövüşebilir ve sadece tek dokunuşla oyundaki kontrolü kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak iPhone ya da iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz Republique'i aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebileceğiniz gibi geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Republique Tanıtım Videosu


PAYLAŞ