Akıllı Televizyon Xiaomi Mi TV 4 Özellikleri ve Çıkış Tarihi - Haberler - indir.com

Akıllı Televizyon Xiaomi Mi TV 4 Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-13 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin'in ünlü telefon üreticisi olan Xiaomi'yi akıllı telefon pazarı haricinde farklı kategorilerde de görmeye başladık. Şimdi ise şirketin 14 Şubat tarihinde Hindistan pazarına yeni Mi TV 4 adlı TV modelini satışa sunması bekleniyor. Ayrıca bu TV duyurusunun Redmi Not 5 Pro modeli ile beraber gerçekleşmesi bekleniyor. Mi TV 4 modeli yeni nesil ürünlere uygun olarak bir akıllı televizyon olarak geliyor. Xiaomi'nin yeni bir ürün serisi olacak olan bu televizyon ilk olarak Hindistan pazarında satışta olacak. Ayrıca bu TV modeli şirketin ilk televizyon ünvanına da kavuşacak.

Hindistan bölgesinde nasıl bir satış politikasının olacağı bilinmezken, cihazın fiyatlandırma noktasında da bir detayı yer almıyor. Xiaomi tarafından Hindistan'da bu ürünün tanıtımı için hazırlıklar sürerken şirketin akıllı telefon pazarında olduğu gibi bu alanda da oldukça iddialı bir şekilde gelmesi ve rakiplerini zor durumda bırakması bekleniyor.

Modelin teknik detaylarına dair bir bilgi yer almazken, cihazın tasarım noktasında oldukça ince bir yapı ile gelmesi ve özellikler bakımından ise üst seviye bir teknoloji ile gelmesi düşünülüyor.





PAYLAŞ