Akıllı telefonların yeni kontrolcüsü MUJA satışta! - Haberler - indir.com

Akıllı telefonların yeni kontrolcüsü MUJA satışta!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 14:35:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Mobil oyuncuların oyun keyfini arttırması beklenen, akıllı telefon kontrolcüsü MUJA, Indiegogo üzerinden satış sunuldu.

Gelişen akıllı telefonlarla birlikte, mobil oyun tutkunlarının sayısı da hayli arttı. Böylece, geliştiriciler de en iyi mobil oyunları sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Mobil oyun sektörünün gelişmesi, aynı zamanda mobil oyun aksesuar sektörünü de canlandıran etmenlerden birisi oldu. En son geçtiğimiz haftalarda yeni bir akıllı telefon kontrolcüsü oyun dünyasına tanıtılmıştı. MUJA adlı bu yeni kontrolcü, oyun tutkunlarının ilgisini üzerine çekmeyi başardı. Mobil oyunların oynanışına yeni bir soluk getirmesi beklenen MUJA, performansınızı arttıracak. Kontrolcünün çıkmasını merakla bekleyenler için müjde verildi ve MUJA’nın satışa çıktığı duyuruldu.

2019'da Nintendo Switch'e hangi oyunlar gelecek?2019'da Nintendo Switch'e hangi oyunlar gelecek?

MUJA oyun kontrolcüsü, gittiğiniz her yere cebinizde sizinle gelebilecek

Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan ve mobil oyun tutkunlarının ilgisini üzerine toplayan yeni oyu kontrolcüsü MUJA, artık satışa sunuldu. Indiegogo üzerinden satın alınabilecek olan yeni kontrolcünün, sahip olduğu altyapı ile mobil oyun tutkunlarına üst düzey bir keyif yaşatacağı söyleniyor. Fakat kontrolcünün siparişini şimdi verenler, ancak Nisan ayında MUJA’yı alabilecek.

Kontrolcünün sahip olduğu özellikleri kısaca yeniden hatırlarsak, MUJA cihazlara Bluetooth 4.2 üzerinden bağlanacak. Cebinize sığacak kadar küçük olan kontrolcüyü her an yanınızda taşıyabileceksiniz. Üzerinde, özelleştirilebilen 4 adet buton var. Bu butonlar oyuna göre farklı amaçlar için kullanılabiliyor. Örneğin bir oyunda butonu ateş etmek için kullanabiliyorsunuz. Verilen bilgilere bakılırsa, kontrolcü üzerinde 30’dan fazla oyunu aktif edebilirsiniz. Birçok akıllı kılıfla uyumlu olan Bluetooth 4.2 MUJA, saniyeler içerisinde kullanıma hazır hale geliyor. Isı dağıtımı özelliğine de sahip olan MUJA, telefonunuzun oyun sırasında aşırı ısınmasının önüne geçiyor. 450 mAh pili, aralıksız 36 saat oyun oynama imkanı tanıyor. 4.7 boyutundaki kontrolcüyü, neredeyse her telefonda rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Indiegogo üzerinde satışta olan MUJA’ya, en az 59 dolar bağış yaparak sahip oluyorsunuz.

Gameloft Oyunları Apple Watch Desteği ile Güncellendi!

Fortnite GIST 2019'a Damga Vuracak


Call of Duty, son 10 yılın en çok satan konsol oyunu olduCall of Duty, son 10 yılın en çok satan konsol oyunu oldu
Bu hafta kaçırmamanız gereken 5 Android uygulama ve oyunuBu hafta kaçırmamanız gereken 5 Android uygulama ve oyunu
Yerli Oyunlar Playstore'da Tatile Özel İndirime GirdiYerli Oyunlar Playstore'da Tatile Özel İndirime Girdi

PAYLAŞ