Akıllı telefon üreticisi Nubia'dan gelecekteki stratejisi hakkında önemli açıklamalar - Haberler - indir.com

Akıllı telefon üreticisi Nubia'dan gelecekteki stratejisi hakkında önemli açıklamalar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-14 13:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cep telefonu üreticilerinden Nubia, yayınladığı yeni bir video ile beraber yeni logosunu ve marka vizyonunun tanıtımını yaptı. Buna ek olarak üretici şirket Nubia, logosunu değiştirirken bundan sonra ürettiği akıllı cep telefonların dışında akıllı donanımlarda üreteceğini açıkladı. 

Nubia’nın şirket başkanı Ni Fei, yayınlamış olduğu yeni bir blog yazısı ile Nubia'nın yeni logosu ve marka vizyonu hakkında bilgi verdi. Ni Fei, yeni logoyu duyurmanın yanı sıra Nubia'nin gelecek günlerde akıllı donanımlar alanına da giriş yaparak kendini göstereceğini açıkladı. Şirket başkanı, Nubia'nın yeni bir görünüm, yeni bir logo ve yeni bir marka vizyonunu resmen başlattığını belirtti. Ni Fei’nin açıklamasında, “Gen Z dönemi geldi. Nubia marka ekolojisi, daha akıllı, daha genç ve daha şık bir yaşam tarzı oluşturmak için akıllı donanım alanında yeni bir düzen getirecek. Siz en çok neyi dört gözle bekliyorsunuz?” dedi.

ZTE Nubia Z20 Tanıtıldı: Özellikler ve FiyatıZTE Nubia Z20 Tanıtıldı: Özellikler ve Fiyatı

Nubia'nın logosunda değişiklik yapıldı

Üretici şirketi Nubia'nın eski logosu yenisine göre daha grafiksel bir tasarıma sahipti. Yeni logoda ise yeni bir yazı fontu ile Nubia yazısı çok daha okunaklı bir hale getirilmiştir. Neredeyse şirketin adeta simgesine haline gelmiş gibi gözüken kırmızı daire ise artık logadan kaldırılmış gibi gözüküyor. Nubia’nın kırmızı halkası bundan sonra yardımcı görüntülerde yaşamaya devam edecek. 

Yeni logo, yeni marka vizyonu

Yeni logo ile beraber başlatılan "Be Yourself" marka vizyonu, şirketin giriş yapmayı planladığı akıllı donanımlar alanına işaret ediyor. Ni Fei, yapmış olduğu açıklama ile beraber yeni akıllı donanımlar üretmeye başlayacaklarını söylemekle beraber şirketin, akıllı cep telefonların ardından üretimine başlayacağı ilk akıllı donanımın ne olacağı hakkında ise henüz bir bilgi yoktur. Akıllı donanımlar rekabetine girmek konusunda rakiplerinin gerisinde kalmış gibi gözüken Nubia, iddialı akıllı ürünler ile beraber pazarda adından söz ettirmek isteyecektir. Bu nedenle akıllı televizyonlar Nubia'nın ilk akıllı donanımları arasında olabilir. 

 


Özellikleri ile baş döndüren oyun odaklı telefon Nubia Red Magic 3S tanıtıldıÖzellikleri ile baş döndüren oyun odaklı telefon Nubia Red Magic 3S tanıtıldı
Nubia Red Magic 5G, AnTuTu rekoru kırdı!Nubia Red Magic 5G, AnTuTu rekoru kırdı!
Resmi olarak tanıtılan Nubia Red Magic 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Nubia Red Magic 5G özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ