Akıllı Telefon Ekranları Windows'lara Yansıtılabilecek - Haberler - indir.com

Akıllı Telefon Ekranları Windows'lara Yansıtılabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-03 16:36:11
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Microsoft’un önümüzdeki dönemlerde işletim sistemi Windows 10’a getireceği yeni özelliklere dair Microsoft mobil genel müdürü Shilpa Ranaganathan tarafından açıklamalar yapıldı. Buna göre Windows 10’a gelecek özelliklerden birisinin akıllı telefon ekranını masaüstüne yansıtma yeteneği olacağı ifade edildi. Bu sayede mobil cihazınıza müdahale etmeden Windows bilgisayarınız üzerinden telefonu yönetmek mümkün olacak. Akıllı telefonlar yaygınlaşmaya devam ederken artık sundukları üst seviye teknik özellikler ile neredeyse bilgisayar işlevi görmeye başladılar.

Windows 10 ve Akıllı Telefon Entegresi

Günümüzde artık kullanıcıların vazgeçilmez bir parçası olan telefonların bilgisayar ile olan entegresini güçlendirmek adına Microsoft cephesinden yeni bir adım geliyor. Bu bağlantı sayesinde bilgisayardan ayrı telefondan ayrı iş yürütmek yerine tek bir cihaz üzerinde pratiklik sağlamak adına kontrol sağlanabilecek. İlerleyen Windows 10 güncellemelerinde gelecek olan yeni özellik ile akıllı telefonlarınızı bilgisayarınız ekranı üzerinden kontrol edebileceksiniz. Microsoft’un gerçekleştirmiş olduğu Surface etkinliği ile açıklamalarda bulunan Shilpa Ranganathan gelecek olan Windows 10 güncellemesi ile telefonların ekranının masüstüne yansıtılabilir olacağını ifade etti.

 Henüz bu özelliğin bir ön görü olduğu ve Windows 10 Ekim güncelleme içerisinde yer almadığı biliniyor. Fakat bu özelliğin üzerinde çalışıldığına dair bazı sızıntılar yer alıyor. Gelecek bir dönemde akıllı telefonları artık masaüstü bilgisayarlara kolay bir şekilde yansıtabilmek için böyle bir sistemin Windows 10 platformuna eklenmesi bekleniyor. Ancak bu telefon ekran yansıtma özelliğinin sadece Android platformunu kapsaması düşünülüyor.





PAYLAŞ