Akıllı saatin gideceği son nokta: Amazfit X - Haberler - indir.com

Akıllı saatin gideceği son nokta: Amazfit X

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-29 13:45:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Xiaomi desteğine sahip olan Huami, iki yeni akıllı saat modeli için hazırlamış olduğu konsept detaylarını yayınladı. Amazfit X olarak karşımıza çıkan bu yeni akıllı saat modeli sahip olduğu özellikler ile dikkatleri üzerine topluyor. Henüz konsept olarak karşımıza çıkan Amazfit X modeli oldukça iddialı bir görünüme sahip durumda. İki yeni modeli ile pazara giriş yapmayı hedefleyen Huami, şık tasarımlı ürünleri ve sahip olduğu tasarım özellikleri ile beğenileri kazanması bekleniyor. Bu ürün baktığımız zaman temelde 2.07 inçlik esnek bir AMOLED ekrana sahip durumda. Bileğe dolanan bir yapıya sahip olan bu modelin kullanım alanı oldukça geniş olurken ekran 430 nit ve 326 ppi parlaklık değerine sahip durumda. Görsellere baktığımızda ise saatin oldukça iddialı bir güzelliğe sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Amazfit X Detayları

Instgaram arama geçmişini otomatik olarak siliyor mu?Instgaram arama geçmişini otomatik olarak siliyor mu?

Cihaz 220 mAh’lik bir pil boyutuna sahip olurken, Amazfit X modeli bu pil ile 7 güne kadar kullanım sunabiliyor. Ayrıca ultra düşük kullanım senaryosunda ise bu kullanım süresi 14 gün seviyelerine kadar çıkabiliyor. Henüz konsept olarak gösterilen bu ürünün 2020’nin ilk yarısı ile beraber satışa sunulması bekleniyor. Xiaomi şirketinin ayrıca üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü Mi Band 5’in ise bu tarz bir esnek AMOLED ekran kullanabileceği bekleniyor. Her yeni ürünü ile bir önceki modeline göre geliştirmeler sağlayan şirket, bakalım Mi Band 5 ile beraber neler sunacak göreceğiz.

 


Samsung Galaxy Note 10+ üç boyutlu tarama uygulaması yayınladıSamsung Galaxy Note 10+ üç boyutlu tarama uygulaması yayınladı
Yeni Instagram mesajlaşma uygulaması ThreadsYeni Instagram mesajlaşma uygulaması Threads

PAYLAŞ