Akıllı saat sektöründe yeni isim Skagen - Haberler - indir.com

Akıllı saat sektöründe yeni isim Skagen

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-14 16:32:58
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Saat sektörünün önemli markalarından birisi olan Skagen, yeni modelleri ile birlikte akıllı saat sektörüne de giriş yaptı. İşte yeni planlamalar ile ilgili detaylar.

Teknoloji dünyasındaki değişim saatlere de yeni fonksiyonlar eklemeye devam ederken klasik saat markaları da bu değişime ayak uydurmaya devam ediyor. Akıllı saatleri ile sektöre giriş yaptığını duyuran yeni marka Skagen olurken, Skagen yeni modelleri ile oldukça iddialı.

Qualcomm'un Yeni Akıllı Saat İşlemcileri GeliyorQualcomm'un Yeni Akıllı Saat İşlemcileri Geliyor

1 Milyon TL'lik En pahalı Android Akıllı Saat Duyuruldu

Skagen’in yeni modeli tanıtıldı

Skagen tarafından yapılan tanıtım ile birlikte ilk saat modeli de görücüye çıktı. Falster adı verilen yeni akıllı saat modeli olabildiğince sade ve bir o kadar kullanışlı bir şekilde hazırlanmış. Saatin kadran bölümünde dokunmatik bir tasarım tercih eden ünlü marka,  ara yüzde de sadelikten ödün vermemiş. Şu anda özel anlaşmalı markalar ile saat merkezlerinde bulunan Skagen akıllı saatleri, online satış noktalarının yanı sıra marketlerdeki yerini de almış durumda. Farklı model ve versiyonları ile satışa çıkan saatlerin Türkiye pazarında ne kadarlık bir pay alacağı merak ediliyor.

Lenovo'dan tansiyon ölçebilen akıllı saat
 


Xiaomi, yeni akıllı saati için müthiş uygun bir fiyat belirlediXiaomi, yeni akıllı saati için müthiş uygun bir fiyat belirledi
Akıllı saat kayışlarının olduğunu biliyor muydunuz?Akıllı saat kayışlarının olduğunu biliyor muydunuz?
Lenovo'dan tansiyon ölçebilen akıllı saatLenovo'dan tansiyon ölçebilen akıllı saat

TAG Heuer Akıllı Saat Duyuru Videosu


PAYLAŞ