Akıllı Saat Pazarında Apple'ın Rakibi Xiaomi - Haberler - indir.com

Akıllı Saat Pazarında Apple'ın Rakibi Xiaomi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-05 16:10:00
Editör : Elif Keskin
Kategori : Teknoloji

Akıllı saat pazarı her sene kendini yenileyip geliştiriyor. Pazarda pek çok farklı markanın akıllı saati kullanıcıların karşısına çıkıyor. Binlerce çeşit kullanıcıları heyecanlandırıyor olacak ki, akıllı saat satışları her sene yüksek artış gösteriyor. Akıllı saatlerin bu kadar çoğalması ve çeşitlenmesine rağmen pazarı domine eden şirket Apple oluyor. Apple senelerdir akıllı saat pazarının en güçlü ismi olarak zirvede yer alıyor.

2018 yılının ikinci çeyreğine ait akıllı saat sevkiyat sonuçları geçtiğimiz gün paylaşıldı. 27.9 milyon sevkiyat sayısına ulaşan akıllı saat pazarının yükseliş ivmesi açık bir şekilde görülüyor. Böylece sektörün yıllık büyümesi 5,5 seviyesine yükselmiş durumda. Yine aynı rapora göre pazarın değişmeyen lider ismi ise Apple. 

Apple Watch 4 Yepyeni Bir Tasarımla GelebilirApple Watch 4 Yepyeni Bir Tasarımla Gelebilir

Teknoloji dünyasındaki iddialara göre Apple yakın bir zamanda merakla beklenen yeni saatini tanıtacak. Aktivite takibi ve uygulama deneyimleri ile ön plana çıkan saatin yumuşak kare bitişli bir gövde formunda piyasaya çıkması bekleniyor. 

Xiaomi, Zirveye Çok Yakın

2018'in ikinci çeyreğine yönelik yayınlanan raporda ikinciliği Xiaomi alıyor. Apple'ın %17 ile zirveyi koruduğu raporda Xiaomi %15.1'lik pazar payı ile Apple'ın hemen ardında yer alıyor. Çinli şirket bu başarıyla Huawei ve Firbit gibi pazarın diğer önde gelen diğer şirketlerini oldukça geri planda bırakmış durumda. Uygun fiyatlı ürünleriyle son yılların önemli markalarından biri haline Xiaomi, ürünlerin ulaşılabilir olması ilkesiyle dünyaya açılıyor. Bu hedefini gerçekleştiren şirket yükselen başarısıyla pek çok alanda adını üst sıralara yazdırıyor. 


Apple Watch hakkında yeni bir karar alındıApple Watch hakkında yeni bir karar alındı
Apple Watch kayışı nasıl değiştirilir?Apple Watch kayışı nasıl değiştirilir?
iOS 11.4 ile Apple Watch ekranına hareketli gökkuşağı özelliği geldiiOS 11.4 ile Apple Watch ekranına hareketli gökkuşağı özelliği geldi

Apple Watch Kutu Açılış Videosu


PAYLAŞ