Akıllı Mobil Kart ve Alışveriş Uygulaması: Moka - Haberler - indir.com

Akıllı Mobil Kart ve Alışveriş Uygulaması: Moka

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

İstanbul merkezli MOKA Ödeme Kuruluşu A.Ş. tarafından hayata geçirilen mobil tabanlı Moka, kullanıcıların kredi kartlarını tanımlayarak dijital cüzdan oluşturmasına imkan tanıyan bir akıllı mobil kart ve alışveriş uygulamasıdır.

Cebinizde kalabalık yapan tüm kredi kartlarını ya da mağazalara ait olan sadakat kartlarını tanımlayarak bir araya toplayan Moka'yı yeni nesil mobil ödeme aracı olarak tanımlayabiliriz.

Moka

POS beklemeden kolaylıkla ödeme yapmanızı sağlayan Moka uygulaması, iBeacon ile uyumlu olarak geliştirilmiş. Bu sayede alışveriş esnasında indirim ve taksit seçeneklerini göz önünde bulunduran uygulama size ödeme sırasında bulunduğunuz noktada en avantajlı kredi kartı önerisinde de bulunabiliyor.

Bunun yanında mağaza sadakat kartlarını dijitalleştirerek şirketlere CRM hizmeti de sağlayan Moka, firmalara müşterilerinin davranışlarını ve alışkanlıklarını analiz ederek raporlama kolaylığı sunuyor.

Akıllı mobil kart uygulaması Moka'yı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ