Akıllı Mobil CRM Uygulaması: Linko - Haberler - indir.com

Akıllı Mobil CRM Uygulaması: Linko

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Karmaşık CRM düzenini en sade haliyle kullanıcılara sunmayı amaçlayan Linko, günümüzde şirketlerin daha çok yol kat etmesi gereken alanlar olarak anılan CRM ve müşteri yönetimi için mobil CRM uygulaması geliştirdi.

CRM'in mobil otomasyonunu sağlamak amacı ile geliştirilen ve akıllı bir CRM sistemiyle mobil uygulama haline getirilen Linko Contacts & CRM sayesinde kullanıcılar kolay bir şekilde müşteri yönetimi işlemlerini yapabildikleri gibi uygulamayı hem adres defteri olarak kullanabiliyorlar hem de bürokrasiden uzak bir çalışma imkanına da sahip oluyorlar.

Linko Contacts - CRM indir

Kullanıcılar için müşteri aramaları, e-postaları, çalışma ekipleriyle alakalı sosyal güncellemeleri, toplantı planlamalarını ve hatta şirket gündemini bir araya getirme imkanını da sunan Linko, CRM'in en sıkıntılı olan raporlama sürecini de en kolay haliyle kullanıcılara sunuyor. Günlük ya da haftalık olarak raporlama yapabilen ve kullanıcılara gönderen uygulama ile aynı zamanda ekipler birbirleri ile daha koordineli bir şekilde çalışabiliyorlar.

13 kişilik geliştirici ekiple ortaya çıkarılan Linko Contacts & CRM, açık beta sürüm olarak yayınlanmasına rağmen şu an 3 bin civarında kişi kullanmaktadır. Uygulamanın hem Android hem de iOS versiyonunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilir ve CRM süreçlerini daha kolay bir hale getirebilirsiniz.





PAYLAŞ