Akıllı Kişisel Finans Uygulaması: Wally+ - Haberler - indir.com

Akıllı Kişisel Finans Uygulaması: Wally+

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Maddi konularda bilgi edilmesini sağlayan dünyanın önde gelen kişisel finans uygulaması Wally, Android kullanıcıları için tamamen yeniden tasarlandı. İlk olarak 2013'te iPhone için yayınlanan uygulama Türkçe dahil olmak üzere 18 farklı dilde indirmeye sunuldu.

Para harcarken size ''nasıl, niçin, nerede, ne kadar?'' gibi soruları sorarak, verdiğiniz cevaplara göre alışveriş alışkanlıklarınızı düzenleyen Wally, Türkçe konuşan uygulaması Wally+ ile Android cihazlara geldi. Toplam 18 dilde yayınlanan ve Y kuşağına harcama alışkanlıkları konusunda destek sunan uygulama, akıllı alışverişin önündeki engelleri kaldırmayı hedefliyor.

Wally+

Kişisel bütçenize bir yaşam tarzı yaklaşımı getiren uygulama, akıllı harcamanın ipuçlarını önünüze serebildiği gibi gelir durumu size benzer olan kişilerle karşılaştırma imkanı sunabiliyor.

Kazanç ve harcama ile ilgili konuları tek bir merkezde toplayarak, birden fazla hesabı yönetmenize ve kendinizi benzer kişilerle kıyaslayarak finansal anlamda ne durumda olduğunuzu anlamanızı sağlayan Wally+, toplam 22 ülkede bir numaralı, 52 ülkede de ilk 10 finans uygulaması arasında yer alıyor.

Davranışlarınıza göre adapte olabilen Wally+, harcama modelleri konusunda gerçek zamanlı bilgiler sağlıyor. Tamamen ücretsiz olarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz kişisel finans uygulaması Wally+'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ