Akıllı Bisiklet Işığı; See Sense ICON - Haberler - indir.com

Akıllı Bisiklet Işığı; See Sense ICON

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-28 12:00:27
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Teknoloji

Bisiklet sürmenin en büyük tehlikelerinden biri çevredeki insanların ya da araçların sizi fark edememesinden kaynaklı kazalardır. Tam bu noktada görev yapacak olan See Sense ICON, bisiklet sürücülerinin güvenliğinde büyük rol oynayacak.

See Sense ICON, akıllı bisiklet ışığı olduğu için telefonlar ile direkt olarak bağlantı kurabiliyor. Işık ile birlikte gelen mobil cihaz uygulaması sayesinde telefon üzerinden See Sense ICON kontrol edilebiliyor. Işıkların yanıp sönme hızı ve ışığın lümen cinsinden şiddetinin ayarlanmasının dışında bisikletinizin çalınması durumunda telefondan size uyarı mesajı gönderebiliyor.

See Sense ICON

Bisikletin ön ve arka kısımları için farklı 2 versiyona sahip olan ürün su geçirmez özelliği sayesinde her türlü hava koşulunda kullanılmayı amaçlıyor. 5 saatte tam şarj olabilen See Sense ICON, 15 saat boyunca kullanılabiliyor. Baz modelinde 160 lümen ön ve 95 lümen arka ışık parlaklığı sunuluyor. Pro modelde ise 210 lümen ön ve 125 lümen arka ışık parlaklıkları ışıksız ortamda daha aydınlık bir görüş sağlayacaktır. 

See Sense ICON, bisiklet hareket halindeyken sürekli yanık şekilde çalışıyor, bisiklet durduğunda ise daha fazla fark ettirmek için otomatik olarak yanıp sönmeye başlıyor. Android ve iOS cihazlara yüklenen uygulaması kullanıcılara pek çok ayar sunuyor. Ürünün 2016 Ocak ayında piyasaya sürülmesi planlanıyor.





PAYLAŞ