Akıllı Ana Ekran Uygulaması Yahoo Aviate Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Akıllı Ana Ekran Uygulaması Yahoo Aviate Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Yahoo! tarafından geçen Ocak ayında satın alınarak bugüne kadar BETA olarak kullanıcılara sunulan akıllı ana ekran uygulaması Aviate, Yahoo Aviate Launcher adıyla Google Play Store'da indirmeye sunuldu.

Kullanıcıların sabah yataklarından kalktıkları andan gün bitimine kadar geçen süre içerisinde kullandıkları uygulamaları otomatik bir şekilde günün zamanı ve bulundukları yere göre düzenleyen uygulama yeni görünümü ve uygulamaları otomatik işleve dayalı otomatik sınıflandırma özelliğiyle dün itibarıyla genel kullanıma açıldı.

Yahoo Aviate Launcher

Sabahları o günün haberleriyle hava durumu tahminlerini cihazınızın ana ekranı üzerinden verebilen uygulama aynı zamanda otomobil kullanımı esnasında müzik uygulamalarını, çalışırken üretkenlik uygulamalarını, yoldayken alternatif yollar ile trafik bilgisini, yemeğe gitmek istediğinizde fotoğraflı ve derecelendirmeli olarak restoran önerilerini, geceleri yatmadan önce ise okuma odaklı uygulamaları otomatik olarak açabilmek gibi cihaz verimliliğini en üst seviyeye çıkartacak kolaylıkları kullanıcılara sunmaktadır.

Yahoo Aviate Launcher

Ayrıca tek bir dokunuşla telekonferans yapılmasına da imkan tanıyan Yahoo Aviate, kullanıcıların yakın arkadaşlarını veya aile bireylerini arama ya da onlara mesaj gönderebilme gibi çeşitli yöntemleri de içeriyor.

En iyi dinamik ana ekran uygulaması olarak görülen Yahoo Aviate Launcher'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir ve uygulama ile ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyerek daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.




Yahoo Aviate Launcher Tanıtım Videosu


PAYLAŞ