Akbank Direkt Mobil'e iBeacon ile Para Çekme Özelliği Eklendi - Haberler - indir.com

Akbank Direkt Mobil'e iBeacon ile Para Çekme Özelliği Eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Akbank tarafından 2012 Eylül'ünde kullanıcılara sunulan ve GSMA tarafından Dünyanın En İyi Mobil Uygulaması ödülüne layık görülen Akbank Direkt Mobil, iBeacon ile para çekme özelliğinin yanı sıra çeşitli yeniliklerle birlikte güncellendi.

Apple'ın hizmete sunduğu iBeacon, iOS7 işletim sistemi üzerinden konum belirlemek için Bluetooth sinyalini kullandığı gibi konum servislerinin kapsamını da genişletebiliyor.

iBeacon

Akbank Direkt Mobil'de yer alan iBeacon özelliği ise; kullanıcıların kart ya da herhangi bir kod kullanmadan ATM'lerden para çekmelerine imkan tanıyor.

iBeacon ile para çekme işlemini yapan ve tutar belirten Akbank müşterileri, iBeacon özelliğinin bulunduğu ATM'lerin ekranına telefonlarını yakınlaştırıp ATM'deki tuş takımı üzerinden 1'e basarak kolaylıkla para çekme işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

Şimdilik sadece iOS uygulamasına getirilen iBeacon özelliği yakın bir zamanda Akbank Direkt Mobil'in Android ve Windows Phone versiyonlarına da gelecek.

Akbank Direkt Mobil - iBeacon

iBeacon dışında çeşitli yeniliklerinde geldiği Akbank Direkt Mobil yapılan 3.0.0 sürüm güncellemesiyle birlikte kullanıcılara;

-Dünyada ilk defa iBeacon teknolojisi ile Akbank ATM'lerinden hızlı para çekme imkanı,
-KKB Risk Raporu Başvurusu,
-Kredi Kartını internet ve yurtdışı alışverişlerine kapatma imkanı,
-Kredi Kartı harcama grafiğini takip edebilme,
-Kişisel kampanya takibi,
-Günlük işlemlere ait limitleri düzenleme,
-Tercih ve Güvenlik ayarlarını hızlı güncelleme ile Twitter üzerinden görüş iletme,
-Size özel hizmet alabileceğiniz Akbank Direkt Plus ve iş ve bireysel hesaplarınızı tek bir platformdan yönetebileceğiniz Akbank Direkt İşim hizmetlerini sunmaya başladı.

Tamamen ücretsiz olarak kullanılabilen iPhone ve iPad uygulaması başta olmak üzere Android, Windows 8 ve Windows Phone için Akbank Direkt Mobil uygulamasını aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ