Ajanslar İçin En İyi WordPress Eklentileri - Haberler - indir.com

Ajanslar İçin En İyi WordPress Eklentileri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-14 19:01:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Ajans olarak çalışan kişi ya da firmalar “Ajanslar İçin En İyi WordPress Eklentileri” rehberi sayesinde Wordpress için ince ayarlamalar yapabilir.

İşte Ajanslar İçin En İyi WordPress Eklentileri.

  1. Wordfence ile güvenliği ele alın

Wordfence güvenlik noktasında Wordpress’te en çok tercih edilen eklenti. Şu anda 2 milyonu aşkın indirme sayısı ile güven kazanmayı da başaran Wordfence, pek çok güvenlik işlemini kendi başına halledebiliyor. Bruteforce saldırılarına karşı güvenlik sağlama, SMS ile kimlik doğrulama, belirli ülke ve bölgelere yönelik erişim sınırlandırılması, sahte trafikleri engelleme, gelişmiş güvenlik duvarı yönetimi, sitedeki açıkları tarama ve açıkları kapatma, spam yorumları engelleme, olası güvenlik sorunlarında mail ile bildirim Wordfence’nin öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Ayın Ücretsiz Wordpress Temaları - Eylül 2018Ayın Ücretsiz Wordpress Temaları - Eylül 2018
  1. BackWPUp ile yedekleme işlerinizi halledin

Tüm siteler için güvenlik sorunları yaşanabileceği gibi sunucu kaynaklı olarak tüm sitenin silinmesi dahi yaşanbilir bir durum. Bu nedenle de olası veri kaybında kişilerin önlem alabilmesi ve verileri kaybetmemesi adına yedekleme yapması gerekir. Yedekleme için ise en çok tercih edilen eklenti BackWPUp. Yedeklerinizi alabileceğiniz ve istediğiniz zaman istediğinizi yedeği geri yükleyerek sitenizi güncellemeyebileceğiniz BackWPUp, bu konuda uygun ve kesin bir çözüm sunuyor.

  1. Yoast SEO ile SEO’tan maksimum etki alın

Wordpress SEO eklentisi konusunda Yoast SEO uzun zamandan beri lider durumda. Kod bilgisi olmayan kişilerin dahi sitenin belli başlı SEO ayarlarını yapmasını sağlayan eklenti, ileri seviye kullanıcılar için çok daha fazlasını sunuyor.

SEO Nedir?

Bu 3 eklenti sayesinde sitenizin güvenliğini üst seviyeye çıkarabilir, olası sorunlara karşı yedekleme ile koruma sağlayabilir ve SEO konusunda sitenizi ileri seviyeye taşıyabilirsiniz.  Bu tip eklentiler için eklenti mağazasını ziyaret ederek eklenti adlarını arama bölümüne yazarak kolayca eklentileri kurabilirsiniz.

Kaynak: Arama Motoru


İlgili uygulamalar
Wordpress 5.0 Beta 2 indirilebilir durumdaWordpress 5.0 Beta 2 indirilebilir durumda

PAYLAŞ