Ajanlar için tasarlanmış sürpriz telefon: Samsung Galaxy Xcover FiledPro - Haberler - indir.com

Ajanlar için tasarlanmış sürpriz telefon: Samsung Galaxy Xcover FiledPro

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-30 20:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Galaxy Note ve Galaxy S serisi amiral gemisi akıllı telefonlarıyla dikkatleri üzerine çeken Samsung ürün yelpazesine bir yenisini daha ekledi. Samsung Galaxy Xcover FieldPro modelini resmi olarak tanıttı. 

Güney Kore merkezli şirketin yeni akıllı telefonu çok spesifik bir kitleye hitap edecek gibi dursa da özellikleriyle ilgi uyandırıyor. Şirketin yaptığı açıklamaya göre Galaxy Xcover FieldPro modeli ajanlar ve kolluk kuvvetleri için özel olarak tasarlanan bir akıllı telefon olma özelliğine sahip. Oldukça sağlam bir gövdeye sahip olan Galaxy Xcover FieldPro, büyük darbelerden etkilenmiyor ve su geçirmiyor. Galaxy Xcover FieldPro ile dayanıklılığın sınırlarını sonuna kadar zorlayan Samsung’un yeni cihazı askeri sınıf MIL-STD-810G ve IP68 sertifikalarına sahip. Hem tasarımı, hem de özellikleri bakımından son derece dayanıklı ve kullanışlı olan Galaxy Xcover FieldPro şüphesiz teknoloji dünyasının en çok konuştuğu telefonlardan biri olacak. 

Samsung Galaxy S11 işlemcisi belli olduSamsung Galaxy S11 işlemcisi belli oldu

Samsung Galaxy Xcover FieldPro özelliği 

Samsung Galaxy S11 ilginç bir özellikle öne çıkıyor

5.1 ekran boyutuna sahip olan Galaxy Xcover FieldPro, QHD ekran teknolojisine sahip. Gücünü Exynos 9810 işlemci yongasından olan Galaxy Xcover FieldPro, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama kapasitesine sahip. MicroSD kartla 512 GB’da kadar arttırılabilen hafızasıyla bu konuda oldukça etkileyici bir performans sunan yeni amiral gemisinin ön dikkat çeken özelliklerinden biri de değiştirilebilir bataryaya sahip olması. Bildiğiniz gibi son dönemlerde üretilen amiral gemisi cihazlarda artık bu özellik karşımıza çıkmıyordu ki teknoloji devi şirket bu yeni cihazıyla akıllı telefonlarda ezberlenmiş özelliklerin dışına çıktı. 

4.500 mAh’lık güçlü bir batarya kapasitesine sahip olan Galaxy Xcover FieldPro’nun hızlı şarj desteğine sahip olup olmadığı bilinmiyor. Tasarım açısından oldukça farklı görünen cihazın gövdesi kaya gibi bir görünüme sahip. Arka ekranında 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip. Ön ekranında ise 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir kamera bulunduran Galaxy Xcover FieldPro’nun kamera özellikleri açısından rakiplerinden geri kaldığı gözle görülür bir detay olsa da, şirketin bu cihazı belirli kullanıcılara özel olarak ürettiği düşünüldüğünde bu detay o kadar da göze batmıyor. Arka panelde kameranın hemen altında bulunan parmak izi sensörü cihaza hem tasarım açısından bir şıklık katıyor, hem de kullanım kolaylığı sağlıyor. Kutusundan Andorid Pie ile çıkacak olan Galaxy Xcover FieldPro’nun ilerleyen zamanlarda Andorid 10 güncellemesi alması bekleniyor. 

Samsung Galaxy M30s özellikleri ve tasarımı

Kullanıcılarına zorlu şartlarda bile kullanım imkanı tanıyan Galaxy Xcover FieldPro’da rahat kullanım için fiziksel tuşlar ve yurt dışına özel bağlantı seçenekleri bulunuyor. Saha kullanımı için son derece uygun olan Galaxy Xcover FieldPro’nun fiyat etiketi ise gizli tutuluyor. Samsung’un dikkat çeken bu ürününe sivil kullanıcıların sahip olamayacağını belirmekte de fayda var. Galaxy Xcover FieldPro’ya sahip olabilmek için resmi kurumların Samgun ile iletişime geçmesi gerekli. Birçok ülkede satışa sunulacağı bilinen Galaxy Xcover FieldPro’nun Türkiye’de de özel kuvvetler için satışa çıkarılma ihtimali oldukça yüksek. 


Samsung Galaxy A50'de nem algılandı hatası ve çözümüSamsung Galaxy A50'de nem algılandı hatası ve çözümü

PAYLAŞ