Airpower'ın çıkışına dair üzücü haber! - Haberler - indir.com

Airpower'ın çıkışına dair üzücü haber!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-22 14:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Apple’ın uzun bir süredir çıkarması için beklenilen yeni ürünü, kablosuz şarj cihazı Airpower’ın çıkış tarihine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz yıl Apple için pek iyi bir yıl olamadı. Oldukça az ürün tanıtan ve yeni iPhone’ların satış rakamlarında beklediği başarıyı yakalayamayan Apple’ın, 2019 yılında atacağı adımlar daha çok merak ediliyor. Şirketin, uzun bir süredir yeni kablosuz şarj cihazı Airpower’ı tanıtması, teknoloji meraklıları tarafından bekleniyor. Tanıtımı oldukça uzayan bu ürünün, birkaç ay içerisinde tanıtılacağı yönünde haberler, daha önce gündeme sızdırılmıştı. Şimdi, Airpower’ın akıbeti hakkında güvenilir bir kaynaktan yeni bilgiler elde edildi. elde edilen bilgilere bakılırsa, Airpower’ı bekleyenler bu haberden pek de memnun olmayacak.

Apple, Airpower üretimine başladıApple, Airpower üretimine başladı

Apple, Airpower üretimine başladı

DigiTimes, Airpower satışlarının ne zaman başlayacağını söyledi

2019 yılının Bahar aylarında tanıtılması ve sonrasında da teknoloji tutkunlarına sunulması beklenilen Airpower’ın satışa çıkması için daha beklemek gerekiyor. Güvenilir kaynaklardan birisi olan DigiTimes, elde ettiği bilgileri merak edenlerle paylaştı. DigiTimes tarafından verilen bilgilere bakılırsa, bir iyi bir de kötü haber haber. İyi haber, Airpower’ın üretimine başlandığı yönünde, kötü haber ise Airpower’ın satışa çıkacağı tarihin bu yılın sonunu bulacağı.  

Sızdırılan bilgiler, Apple’ın tedarikçilerle sorun yaşadığını ve bu nedenle kablosuz şarj cihazını satışa çıkaracağı tarihi ertelemek durumunda kaldığını işaret ediyor. Başka bir kaynağın bilgisine göre de cihazın ısı yönetimindeki sorun nedeniyle satışa sunulması geciktiriliyor. Kaynak, cihazın aşırı ısındığını ve bunun da performansı etkilediğini söylüyor.



PAYLAŞ