AirPower'a ait son prototipin görüntüleri - Haberler - indir.com

AirPower'a ait son prototipin görüntüleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-19 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple’ın tanıtılan fakat henüz satışa çıkmadan iptal edilen Apple AirPower ürünü için yeni gelişmeler yaşanmaya başladı. Şirketin rafa kaldırdığı düşünülen bu yeni ürünü hakkında yeni bir sızıntı gerçekleşti. Apple, geçtiğimiz yıl uzun süredir beklenen AirPower ürününün satışa sunulmayacağını duyurmuştu. Bir kablosuz şarj ünitesi olan Apple Airpower, geniş yapısı sayesinde aynı anda üç farklı cihazı kablosuz olarak şarj etme yeteneğine sahip olacaktır. Şirketin kablosuz geleceği için oldukça önemli olan bu ürün, şirketin donanım tarafındaki yüksek beklentisini karşılayamadı ve tarihe gömülmüş oldu. Fakat bu ürün tamamen tarihe gömülmemiş gibi duruyor.

Apple AirPower yeniden ortaya çıktı

Apple iPhone logosu için yeni bir patent aldıApple iPhone logosu için yeni bir patent aldı

Yaşanan gelişmeye göre Apple çalışanları “C68” kod adlı benzer bir şarj ünitesi üzerinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Yeni yapılan sızıntı ile beraber ise yine AirPower adı ile çıkış yapması beklenen bu cihazın artık Apple Watch ürününü de şarj edebileceği bekleniyor. İlk test sürümünde bunun mümkün olmadığı ifade ediliyor. Ancak sızan fotoğrafta Apple Watch ile AirPods Pro’nun yan yana kablosuz bir şekilde şarj olurken görüntüleniyor. Apple çalışanlarının direkt olarak evlerinde test ettiği ve geliştirmeler yaptığı bu ürün piyasaya çıkar ise büyük bir ses getirmesi bekleniyor.

Bu ürünün cihazlarının konumundan bağımsız olarak şarj edebileçeği aktarılıyor. Satışının ise 150 dolar gibi bir fiyattan çıkacağı düşünülen bu model 2020’de resmi olarak görücüye çıkacak.


Apple, App Store'da 'Loot Box' oyunları nedeniyle toplu dava açıldıApple, App Store'da 'Loot Box' oyunları nedeniyle toplu dava açıldı
Apple 2020'nin ilk çeyreğinde Premium akıllı telefon satışlarıyla zirvenin sahibi olduApple 2020'nin ilk çeyreğinde Premium akıllı telefon satışlarıyla zirvenin sahibi oldu

PAYLAŞ