AirPods’lar Siri ile artık anlaşacak! - Haberler - indir.com

AirPods’lar Siri ile artık anlaşacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-25 11:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Apple’ın kulaklık konusunda son teknolojisi olan AirPods, yeni iOS sürümü ile birlikte yeni yetenekler kazanacak. İşte konu ile ilgili detaylar.

İşte Karşınızda Apple'ın Tamamen Kablosuz Kulaklıkları AirPods

Xiaomi Mi AirDots Youth Edition ile AirPods rakip oluyorXiaomi Mi AirDots Youth Edition ile AirPods rakip oluyor

Apple, iOS işletim sistemi için güncellemelerine devam ediyor. Ünlü marka tarafından son olarak paylaşılan işletim sistemi versiyonu iOS 12.2 olurken beta sürümünde yeni işletim sistemine dair pek çok yenilik görülüyor. Bu yenilikler arasında en çok dikkat çeken ise kulaklıkların akıllı asistan Siri ile daha uyumlu bir şekilde çalışabilmesi.

AirPods gelişiyor!

Son dönemlerde AirPods kullanımı ve geliştirilmesi adına pek çok yenilik gündeme gelmeye başlarken Beta sürümü ile birlikte bunun somut değişimleri de net bir şekilde görülüyor. Bu açıdan 2018 yılında ilk izlerinin paylaşıldığı AirPods ile Siri uyumunun 2019 yılında net bir şekilde kullanıma sunulması bekleniyor.

Çok yakında gelebilir!

Şu anda Beta sürümü ile belirli bir kullanıcı grubuna sunulan güncellemenin resmi olarak tüm Apple kullanıcılarına ne zaman sunulacağı bilinmiyor. Buna karşın kısa süre içerisinde mevcut değişimin yaşanması bekleniyor.

Yeni Airpods gelir mi?

Konu ile ilgili yurt dışında yer alan bazı kaynaklarda ise mevcut özellikleri tüm AirPods kulaklıklarda kullanılmayacağı ve sadece yeni çıkacak AirPods’larla birlikte kullanabileceği belirtiliyor. Bu açıdan önümüzdeki günlerde Apple tarafından yapılacak farklı açıklamalar da bu konuda şaşırtıcı olmayacak. Yenilenmiş kulaklıklarda gürültü bastırma, suda kullanım gibi çok daha farklı özellikler geliştirilmiş bir şekilde kullanıcılara sunulabilir. 

Apple AirPods 2 İçin Sayılı Günler Kaldı!


Turkcell AirPods İçin Büyük İndirim BaşlattıTurkcell AirPods İçin Büyük İndirim Başlattı

PAYLAŞ