AirPods'a rakip kablosuz kulaklık: Vivo TWS Earphone özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

AirPods'a rakip kablosuz kulaklık: Vivo TWS Earphone özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-17 19:04:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli başarılı telefon üreticisi olan Vivo, kısa bir süre önce yeni akıllı telefon modelini tanıtmıştı. Şimdi ise şirket aynı dönemde Vivo TWS Earphone adlı kablosuz kulaklık modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Vivo’nun bu yeni kablosuz kulaklık modeli tasarım olarak Huawei Freebuds 3 modelini andırıyor diyebiliriz. Cihaz genel anlamda oldukça şık bir yapıya sahip olurken, pazarda Freebuds 3 ve AirPods rakibi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Modeli beyaz ve mavi renklere sahip olurken, mavi rengi dikkat çeken bir kulaklık olmuş diyebiliriz. Tam 2 yıllık bir geliştirme sürecine sahip olan bu kulaklıklar ACC ve aptX destekleri ile yüksek kalitede bir müzik dinleme vadediyor.

Yeni Vivo TWS Earphone Detayları

Vivo iQOO Neo ilk kez satışa çıktıVivo iQOO Neo ilk kez satışa çıktı

Kulaklığın kalbinde güçlü ve az enerji tüketimi sağlayan Qualcomm QCC5126 işlemcisi bulunuyor. Bu kulaklık ile 4 saat aralıksız dinleme imkanı bulunurken, şarj özellikli hazne ile 24 saate kadar çıkabiliyor. Her iki kulaklığı 4.4 gram olan yeni Vivo TWS Earphone modeli üzerinde yer alan dokunmatik yüzey ile müzik ve cihaz kontrolü imkanı sağlıyor. Bağlantı tarafında ise Bluetooth 5.0 teknolojisine sahip diyebiliriz. Kulaklık sahip olduğu bu üst seviye teknoloji detayları ile pazarda adından bir hayli söz ettirecek gibi duruyor.

Daha çok Android cihaz sahipleri için iyi bir alternatife benzeyen bu modelin ilk olarak Çin’de satışa çıkacağı ve 141 dolarlık fiyat etiketine sahip olacağı ifade ediliyor. Türkiye’de ise resmi satışı bulunmayacak.


Vivo Z5 Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıVivo Z5 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı
Xiaomi, Vivo ve Oppo'dan dosya transfer yazılımı geliyorXiaomi, Vivo ve Oppo'dan dosya transfer yazılımı geliyor

PAYLAŞ