AirPods’a rakip kablosuz kulaklık Amazon Echo Buds özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

AirPods’a rakip kablosuz kulaklık Amazon Echo Buds özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-26 13:34:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bildiğiniz gibi Amazon dünyanın en büyük alışveriş merkezi olarak kabul edilmekte. Hem mağaza zincirleri, hem de online bir alışverişin odak noktası olan şirket her sene yüz binlerce ürünü kullanıcısıyla buluşturmaya devam ediyor. Ürün yelpazesine dün kullanıcıların büyük bir merakla beklediği yeni bir ürünün dahil olacağını açıklayan Amazon, AirPods’a rakip olarak pazara çıkarılan yeni kablosuz kulaklık Echo Buds modelini tanıttı.

Teknoloji devi şirketlerin birbirleriyle olan rekabetleri teknolojinin her alanında oldukça çekişmeli ilerliyor. Kablosuz kulaklık denince kuşkusuz akla gelen ilk isim Airpod’lar. Şirketin 2016 senesinde iPhone 7’ler ile tanıttığı yeni kulaklık modeli oldukça ses getirmişti. Hatta Airpods ve yeni iPhone’nu pazara yakın zamanda süren Apple, iPhone 7 alacaklara Airpords’larda bir kampanyada düzenlemişti. Bu sayede hızla yayınlan kablosuz kulaklıklara kullanıcıların ilgisini fark eden diğer akıllı telefon üreticileri de zaman içerisinde bu pazarda rekabete dahil oldu. Rekabete biraz geç olsa da iddialı bir giriş yapan Amazon, Echo Buds ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

Android ve iPhone Cihazlar için En İyi Airpods SeçenekleriAndroid ve iPhone Cihazlar için En İyi Airpods Seçenekleri

Echo Buds’ın sahip olduğu özellikler neler?

AirPods'a rakip kablosuz kulaklık: Vivo TWS Earphone özellikleri ve fiyatı

Amazon’un dijital asistanı Alexa odaklı geliştirilen Echo Buds etkileyici bir kullanım ömrüne sahip. Kutusundan özel bir şarj haznesi ile birlikte çıkan Echo Buds’ın şarjı hazne olmadan kesintisiz kullanımda 5 saat boyunca dayanırken, şarj haznesiyle birlikte kullanıcılarına 20 saat kesintisiz kullanım imkanı sağlıyor. Akıllı telefonlardaki eller serbest özelliğine de entegre olan Echo Buds cihazlarla Bluetooth ile iletişim kurabiliyor. Üst seviye gürültü engelleme özelliğine sahip olan Echo Buds sahip olduğu tasarımla da oldukça etkileyici. Kulak içi formunda tasarlanan Echo Buds bu özelliği sayesinde sesi çok daha yüksek bir şekilde iletebiliyor. Bunun yanı sıra Amazon’un Echo Buds’ı geliştirirken Echo Buds’un Amazon ürünleri düşünüldüğünde şirkete göre çok daha yüksek bir performansa sahip olduğunu da söyleyebiliriz.

Şimdilik sadece tek bir renk seçeneğine sahip olan Echo Buds kullanıcılarının karşısına siyah bir renkle çıkıyor. Amazon’un yeni gözdesi Echo Buds için belirlenen fiyat etiketi 130 dolar. Alexa desteğiyle geliştirilen Echo Buds’ın fiyatı ise başlangıç bir ürün için yüksek. Her ne kadar özelliklere AirPods’a rakip olsa da fiyat olarak aralarında ciddi bir fark bulunmayan bu iki modelden hangi ürünün daha çok tercih edileceğini birlikte göreceğiz.


Apple Airpods 3 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı!Apple Airpods 3 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı!
AirPods'u Android telefona nasıl bağlanır?AirPods'u Android telefona nasıl bağlanır?

PAYLAŞ