AirPods Studio satış fiyatı ve çıkış tarihi sızdırıldı - Haberler - indir.com

AirPods Studio satış fiyatı ve çıkış tarihi sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-20 21:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın bir süredir üzerinde çalışmalarının sürdüğü bilinen yeni kablosuz kulaklığı AirPods Studio modeli hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Daha önceden ağustos ayında tanıtılması beklenen kafaüstü kablosuz kulaklığın iPhone 12 model serisi ile beraber satışa sunulması bekleniyor. Ekim ayında satışa çıkacağı iddia edilen AirPods Studio adlı kulaklığın satış fiyatı noktasında da çeşitli iddialar bulunuyor. Apple’a yakın kaynakların belirttiğine göre ise merakla beklenen kablosuz kulaklığın yurt dışı fiyatı 349 dolar seviyesinde olacak. Sony ve Bose’nin kulaklıklarına rakip olarak geliştirilen modelde kafa bandının ve kulak pedlerinin değiştirilebileceği de söyleniyor. Çeşitli mıknatıslar sayesinde bu parçaların kolaylıkla değiştirilebileceği ifade ediliyor.

AirPods Studio’nun yeni detayları ortaya çıktı

AirPower'a ait son prototipin görüntüleriAirPower'a ait son prototipin görüntüleri

Apple’ın kişisel asistanı olan Siri’nin de kulaklığa entegre olacağı ve bu sayede kullanıcıların AirPods Pro’da olduğu gibi asistana hızlı bir şekilde erişebileceği ifade ediliyor. Yeni Apple kulaklıkların yön tespiti gibi bazı ilginç özelliklere de sahip olması bekleniyor. AirPods Studio aktif gürültü engelleme özelliğine de destek verecek. Şeffaflık modu istenirse kesebildiği dış gürültüyü içeriye verebileceği söyleniyor. AirPods Studio, tahmin edilebileceğe göre üst seviye malzemelerden üretilecek. Çok yüksek bir ses kalitesi sunacak olan kulaklık geniş özeleştirmelere de sahip olacak. Direkt olarak profesyonel kullanıcılara hitap eden bu yeni model iOS ve Mac tarafında çalışacak olan özel ekolayzır ayarı da barındıracak.

Kulaklık hakkında gelen bilgiler henüz bunlardan ibaret olurken, kulaklığın önümüzdeki aylarda resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Tıpkı AirPods gibi kullanıcıların uzun süredir beklediği kafa bant yapısına sahip bu modelin pazarda sunacağı özelliklere karşılık fiyatına göre dikkatleri çekmesi bekleniyor. Kulaklığın hem yurtdışı hem de Türkiye için satış fiyatı da tanıtım ile beraber yüksek bir ihtimalle belli olacak.


Yeni nesil AirPods kemik iletim teknolojisi ile gelebilirYeni nesil AirPods kemik iletim teknolojisi ile gelebilir

PAYLAŞ