AirPods Studio kablosuz kulaklık modeli bugün tanıtılabilir - Haberler - indir.com

AirPods Studio kablosuz kulaklık modeli bugün tanıtılabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-08 14:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirket Apple, bugün yeni bir ürün duyurabilir. Öyle ki ortaya çıkan detaylara göre şirketin yeni AirPods Studio modelinin tanıtılması bekleniyor. Apple sağlam kaynaklara göre bugün 8 Aralık tarihi ile fiziksel yeni bir ürün duyurusu daha gerçekleştirebilir. 2020 yılında tanıtımlara doymayan şirket, birçok ürün tanıttı ve tanıtmayada devam edecek gibi duruyor. Söz konusu bu ürünün ise Apple’ın uzun bir süredir gündeme gelen kafa üstü kablosuz kulaklık modeli olan AirPods Studio olacağı düşünülüyor. Büyük bir beklenti içinde olan bu ürün için iPhone 12 etkinliği ile beraber tanıtılması bekleniyordu. Geçtiğimiz ay iOS 14.3 kodlarında bulunan bir simge üzerinden tasarımsal olarak gözüken bu ürün ilk defa gözükmüştü.

Apple AirPods Studio ortaya çıktı

Apple'ın M1'e sahip yeni bilgisayarlar neler sunuyor?Apple'ın M1'e sahip yeni bilgisayarlar neler sunuyor?

Birçok kaynağa göre iki farklı versiyon ile yolda olduğu iddia edilen bu kulaklık, birçok sağlam kaynağa göre bugün tanıtılacağı iddia edilse de, 2021’den önce raflardaki yerini alması bekleniyor. Ancak bu durumun kesin olmadığı da biliniyor. Apple koronavirüs pandemisi durumuna rağmen stok noktasında kullanıcıları üzmemeyi başarıyor. Bu noktada AirPods Studio için de geniş çaplı bir üretim yapılması da olabilir. Aktarılanlara göre metal ve deri malzemede lüks bir versiyon 599 dolara satılacak. Diğer 349 dolarlık versiyonun ise spor odaklı olduğu ve daha temel malzemelere sahip olduğu ifade ediliyor.

Transparency Mode ile dış gürültüyü kesebildiği ve içeriye verilecek olan her iki Studio versiyonu da sürpriz olmayacağı gibi çok yüksek bir ses kalitesine sahip olacak. iOS ve Mac tarafından çalışacak olan kulaklık özel ekolayzır ayarlarını da taşıyacak kablosuz kulaklık için kablolu bağlantıya ise izin vermeyecek detayları bulunuyor. Bakalım yeni AirPods Studio modeli söylendiği gibi tanıtacak mı göreceğiz.  


Apple satın almalar için Apple satın almalar için "Aile Paylaşım" sistemini devreye soktu
Apple iPhone 11 ekran değişimi için ücret almayacakApple iPhone 11 ekran değişimi için ücret almayacak

PAYLAŞ