AirPods Pro iOS15 ile daha da gelişiyor - Haberler - indir.com

AirPods Pro iOS15 ile daha da gelişiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-06 14:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Apple AirPods Pro cihaz yazılımının en son beta sürümü, iOS 15 ile beraber kulaklıklara getirilmesi beklenen özelikleri önceden deneyimleme imkanı sunuyor. iOS 15 güncellemesi, muhtemelen eylül ayı içerisinde yayınlamış olduğu, AirPods Pro kullanıcıları, işitme engellilerine fayda sağlamak adına tasarlanan konuşma desteği dahil olmak üzere pek çok yeni özellik sunuyor. 

Konuşma güçlendirme, gürültü önleme özelliğinin tersi gibi çalışma özelliğine sahiptir. Bu özellik, AirPods'un mikrofonlarından faydalanıyor. Açıldığı zaman hafifi ile orta derecede işitme güçlüğü yaşayanların konuşmaları dinlemelerine yardımcı olur. Bunun da ötesinde, daha önce yapılan beta yazılımı güncellemeleri, Apple AirPods Pro'nun iOS 15'in beta sürümleri ile beraber deneyimlenebilen FaceTime odaklı ses geliştirmelerini desteklemeye başladığını görmek mümkündür. Buna ortamda gürültü azaltma özellikleri ve aramaların sesini de daha net bir şekilde duyulması için tasarımsal uzamsal ses de dahildir. Uzamsal ses, Apple'ın kendi geliştirmiş olduğu üç boyutlu ses teknolojisi ve FaceTime üzerinden konuşmayı gerçek yaşamda konuşuyormuş gibi hissedebilirler. 

Apple uygun fiyatılı AirPods Pro Lite için hazırlıklara başladıApple uygun fiyatılı AirPods Pro Lite için hazırlıklara başladı

AirPods Pro odaklı yenilikler şu an için sadece beta sürümüne kayıtlı olan geliştiriciler tarafından kullanılabilir. Bu özellikleri kendi akıllı cihazlarınızda deneyimlemek adına bir süre daha beklemek gerekebilir. Fakat iOS 15'in eylül ayı içerisinde dağıtıma çıkaracağını düşünmek gerekirse, AirPods Pro odaklı yenilikler için fazla beklemek gerekmeyecek. AirPods Pro ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha detaylı bilgiler elde edilebilir. 

 


AirPods Pro rakibi FlipBuds Pro'nun tanıtımı resmi olarak yapıldıAirPods Pro rakibi FlipBuds Pro'nun tanıtımı resmi olarak yapıldı
Apple'ın Apple'ın "Kayıpsız Ses Desteği" AirPods Pro ve AirPods Max'de yok!
AirPods Pro 2022 yılında sporcular için geliştirilebilirAirPods Pro 2022 yılında sporcular için geliştirilebilir

PAYLAŞ