AirPods Pro ay sonunda mı geliyor? - Haberler - indir.com

AirPods Pro ay sonunda mı geliyor?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-21 12:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

10 Eylül’de yeni iPhone 11 ailesinin lansmanını gerçekleştiren Apple, lansmanda yeni Macbook Pro, iPad ve AirPods modellerinden de söz etmişti. iPhone 11 ailesinin ardından yeni ürünlerini yavaşça pazara sürmeye hazırlanan şirket buna ilk olarak yeni AirPods’lar ile başlayacak gibi duruyor. 

Apple’ın piyasaya sürmek için hazırlandığı AirPods Pro adını taşıyan yeni kablosuz kulaklık modelinde gürültü engelleme özelliği bulunacak. Böylece yeni AirPods Pro kullanıcılar için daha verimli olurken, bu teknolojiyle birlikte kulaklığın fiyat etiketi de artacak. 

Apple Airpods 3 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı!Apple Airpods 3 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı!

AirPods’lar ile birlikte kablosuz kulaklık sektörünün lideri haline gelen Apple, hatırlarsanız kısa bir süre önce ikinci nesil kulaklıklarını da pazara sürmüştü. Yeni AirPods modeli üzerine çalışan şirketin bu alandaki tüm kategorilerde lider olmak istediğiniz söylemek yanlış olmaz. 

AirPods Pro segmentine göre daha gelişmiş olacak 

Android ve iPhone Cihazlar için En İyi Airpods Seçenekleri

Güvenilir kaynaklardan gelen bilgilere göre AirPods Pro, bu ay sonuna kadar piyasada olacak. Yeni Aippods Pro’ların Apple tarafından yine özel bir etkinlik yerine mağaza üzerinden duyurusunun yapılacağı da iddia ediliyor. Pro adını alan bu yeni model eski modellere göre de daha gelmişmiş olacak. 

AirPods Pro modelinin en önemli özelliği ve diğer Airpods modelleriyle farkı ise, üst seviye gürültü engelleme özelliği. AirPods 2 modelinde bulunan H1 yongası gürültü azaltma özelliğine sahip olsa da bu açıdan yine de yeterli olmuyordu, geçmiş modellerden daha çok gürültü engelleyebilecek olan AirPods Pro aynı yongayı kullansa da Beats Solo Pro aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olmasıyla daha başarılı. Bunun yanı sıra bu özelliği genelde sınırlı zaman aralığı ile sunan şirketin AirPods Pro modelinde gürültü engelleme özelliğinin kullanım süresini ne kadar olarak belirleyeceği de merak ediliyor.  

AirPods’a rakip kablosuz kulaklık Amazon Echo Buds özellikleri ve fiyatı

Bunun yanı sıra yeni özellikle birlikte bu özelliğe uyumlu yeniden yapılandırılmış bir tasarımla kullanıcılarına merhaba diyecek AirPods’un kılıfı ile birlikte yaklaşık olarak 260 dolar fiyat etiketine sahip olacağı tahmin ediliyor. Maliyet açısından AirPods ailesinin en üst segmentinde yer alan yeni modelin özelliklerinin de fiyatı ile doğru orantıda olması beklense de Apple’ın yeni ürünüyle beklediği başarıyı elde edip edemeyeceği de merak ediliyor. Çünkü yeni AirPods modeli ile fiyatını yükselten şirket rakiplerinden daha yüksek bir maliyete sahip olacak. Apple'ın yeni kablosuz kulaklığının bu ay sonunda pazara giriş yapması bekleniyor.


AirPods'u Android telefona nasıl bağlanır?AirPods'u Android telefona nasıl bağlanır?
AirPods'a rakip kablosuz kulaklık: Vivo TWS Earphone özellikleri ve fiyatıAirPods'a rakip kablosuz kulaklık: Vivo TWS Earphone özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ