AirPods Pro 8 farklı seçeneğiyle gelmeye hazırlanıyor - Haberler - indir.com

AirPods Pro 8 farklı seçeneğiyle gelmeye hazırlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-28 12:04:02
Editör : Numan Dargın
Kategori : Teknoloji

Apple’ın kablosuz kulaklığı AirPods Pro tasarımı ile ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Yakın zamanda lansmanı beklenen kulaklık 8 farklı renk seçeneğiyle kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

Hakkındaki sızıntıların ardı arkası kesilmeyen Apple’ın kablosuz kulaklığı AirPods Pro çok konuşuluyor. Önceleri prototip görselleri paylaşılan AirPods Pro’nun şimdilerde ise renk seçenekleri ortaya çıktı. Görünüşe göre AirPods Pro rengarenk olacak.

Apple Watch Series 2 ve AirPods Türkiye Fiyatları Ne Kadar?Apple Watch Series 2 ve AirPods Türkiye Fiyatları Ne Kadar?

Apple’ın yeni nesil kablosuz kulaklığı AirPods Pro ortaya çıkan yeni detaylarıyla oldukça heyecanlandırıyor. 8 farklı renk seçeneğine sahip olması beklenen kulaklık siyah, beyaz, gece yeşili vb. gibi renk kombinasyonlarıyla gelecek ve iPhone 11 modelleriyle de renk uyumluluğu olacak.

260 dolarlık bir fiyat etiketiyle kullanıcıyla buluşması beklenen AirPods Pro şu ana kadar ortaya çıkan detayları ise şu şekilde:

  • Yeni kompakt tasarım
  • Daha gelişmiş Bluetooth bağlantısı
  • Aktif gürültü önleme
  • Yeni H2 ses yongası
  • Suya dayanıklılık

Önümüzdeki haftalarda lansmanı beklenen AirPods Pro aksi bir durumda analistlerin yorumuna göre Kasım ayı sonuna kadar bir duyuru söz konusu olmazsa bu kulaklığın Mart ayında tanıtılması beklendiğine işaret ediyor.


AirPods bekleyenlerini üzebilirAirPods bekleyenlerini üzebilir
Sürpriz, AirPods Üretimi Aralık Ayında Başlıyor!Sürpriz, AirPods Üretimi Aralık Ayında Başlıyor!

Apple Watch Tanıtım Videosu


PAYLAŞ