AirPods Max'te ortaya çıkan tasarım detayı dikkat çekiyor - Haberler - indir.com

AirPods Max'te ortaya çıkan tasarım detayı dikkat çekiyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-16 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Sosyal Medya

Teknoloji şirketi AppleI’n geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtmış olduğu ve tasarımı ile dikkat çeken kulak üstü kulaklık modeli AirPods Max’in tasarıma detaylarına yönelik önemli detaylar ortaya çıktı. Apple, bildiğiniz üzere sürpriz bir etkinlik ile pazardaki ilk kulak üstü kulaklık modeli olan AirPods Max’i resmen tanıttı. İlk etapta oldukça yenilikçi bir tasarım ve şık bir model olan cihaz, sadece tasarımı değil sahip olduğu donanım özellikleri ile de dikkatleri çekiyor. Renk seçenekleri ile dikkat çeken AirPods Max modelinin geçmişe yönelik tasarım detayları ortaya çıktı.

iMac 4G ve Apple Watch detayları

AirPods Studio kablosuz kulaklık modeli bugün tanıtılabilirAirPods Studio kablosuz kulaklık modeli bugün tanıtılabilir

Twitter üzerinde L0vetodream adlı bir hesap tarafından yapılan paylaşım ile Apple’ın yeni kulaklığındaki tasarım çizgisinin detayları ortaya çıkartıldı. Tasarım anlayışı tekrardan ortaya çıkan şirketin buna göre AirPods Max’in dinamik ve etkileyici detaylarının kaynağı olarak iMac 4G ve Apple Watch olduğu ifade edildi. Kulaklıkta yer alan metalik silindir detaylar, Apple’ın ikonik ürünlerinden olan iMac  tasarımlarından iMac G4’ün gövdesindeki detaylar ile benzerlik göstermesi dikkat çekiyor. Diğer yandan kulaklığın genel tasarımı da iMac 4G ile oldukça ortak nokta ile geliyor.

Past and Present

Salute! pic.twitter.com/hK3UYFOboI — 有没有搞措 (@L0vetodream) December 15, 2020

 

Kulaklığın hoparlör tarafındaki ses çıkış noktasındaki dizilim ise Apple menüsündeki petek şeklindeki benzer dizilim ile dikkat çekiyor. Oldukça küçük olmasına rağmen etkileyici olan bu detaylar, Apple tarafından düşünülmüş ve donanım kadar şirketin tasarımı da önemsediği açıkça gözüküyor. AirPods Max modelinin uzay grisi, gümüş, yeşil, gök mavisi ve pembe renk seçenekleri ile 5699 TL fiyat etiketi ile ülkemizde satışa sunulduğunu belirtelim. Kulaklığın ayrıca iOS, iPadOS, WatchOS, macSO ve tvOS sürümleri ile en iyi şekilde çalışacağını belirtelim. Apple dışında ürünlerde çalışsa bile bazı önemli özelliklerin aktif edilemeyeceğini belirtelim.   


Apple, kulak üstü AirPods Max’i duyurusunu yaptıApple, kulak üstü AirPods Max’i duyurusunu yaptı
AirPods Max kulaklık fiyatıAirPods Max kulaklık fiyatı

PAYLAŞ