AirPods Max kulaklık fiyatı - Haberler - indir.com

AirPods Max kulaklık fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-13 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Apple’ın dün itibariyle sürpriz bir duyuru ile tanıtmış olduğu AirPods Max kulak üstü kulaklığı için kulak yastığı seçenekleri ortaya çıktı. Kulaklık ile aynı renklere sahip olan kulak yastıkları da kulaklık gibi yüksek fiyat etiketine sahip olacağı açıklandı. Apple’ın gerçekleştirmiş olduğu duyuru ile AirPods Max modelinin detayları ile beraber Türkiye fiyatı da belli olmuştu. 15 Aralık tarihi ile beraber piyasada  yer alacak olan söz konusu bu kulaklık, ülkemizde 5699 TL fiyat etiketine sahip olacağı belirtildi. Yeşil, uzay grisi, gümüş, gök mavisi ve pembe renk seçeneklerine sahip olan kulaklık, fiyatı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak tanıtım esnasında duyurulmayan bir ürün daha olduğu ortaya çıktı. AirPods Max kulaklık yastığı olan bu ürün fiyatı ile gündeme geldi.

AirPods Max kulaklık yastığı fiyatı dikkat çekiyor

Üçüncü nesil AirPods ortaya çıktıÜçüncü nesil AirPods ortaya çıktı

Kulaklık yaklaşık 5700 TL gibi üst seviye bir fiyata sahip olacakken, kulaklık yastıkları da Apple’ın resmi internet sitesinde yerini aldı. Bununla beraber AirPods Max’in bu ürünün de fiyatı netleşti. Sonuç itibariyle kulaklık yastığının Türkiye fiyatı 729 TL olarak belli oldu. Kulaklık ile aynı renk seçeneklerine sahip olan kulaklık yastıkları, henüz siparişe açılmış görünmüyor. Söz konusu bu kulaklık yastıklarının ne zaman siparişe açılacağı ise henüz bilinmiyor. AirPods Max kulaklık yastıklarının ABD fiyatı ise 69 dolar olarak karşımıza çıkıyor. Kulaklığın kendisi ise ABD’de 549 dolardan duyurulmuş durumda.

AirPods Max’in bu fiyatlarda yaşadığı durum benzer olarak Mac Pro cihazının tekerlek ve ayak kiti tarafında da benzeri yaşanmıştı. Bu yıl içinde nisan ayında Mac Pro tekerlek kiti 5599 TL’den Mac Pro ayak kiti ise 2399 TL’den duyurulmuştu. Aralık ayı itibariyle fiyatları ise 7599 TL ve 3149 TL oldu.


AirPods 3 gecikirse satış başarısını düşürebilirAirPods 3 gecikirse satış başarısını düşürebilir
AirPods Studio kablosuz kulaklık modeli bugün tanıtılabilirAirPods Studio kablosuz kulaklık modeli bugün tanıtılabilir

PAYLAŞ