AirPods Fabrika Ayarlarına Nasıl Sıfırlanır? - Haberler - indir.com

AirPods Fabrika Ayarlarına Nasıl Sıfırlanır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-17 18:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın sevilen aksesuarlarından birisi olan AirPods için sıfırla işlemlerinin nasıl gerçekleştiğine bakalım. AirPods bildiğiniz üzere Apple’ın kablosuz kulaklığı olarak pazara giriş yapmış ve oldukça dikkat çekmişti. Şık tasarımının yanı sıra sunmuş olduğu özellik ve yetenekler ile kullanıcıların beğenisini kazanmıştı. Ancak bazı durumlarda cihazınızı sıfırlamak isteyebilirsiniz. Bu noktada sizlere AirPods sıfırlama işlemleri nasıl yapılır bunlardan bahsedeceğiz. AirPods’u fabrika ayarlarına sıfırlayarak oluşan problemleri basit bir şekilde çözmek mümkün olmaktadır. Bu noktada iOS cihazınız ile bağlantı sorunları yaşıyorsanız AirPods sıfırlama işlemi yaparak bu durumdan kurtulabilirsiniz.

Ayrıca AirPods’un hızlı şarj tüketimi veya çeşitli sorunlarını da fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi yaparak ortadan kaldırabilirsiniz. Gelin şimdi AirPods sıfırlama rehberine geçiş yapalım.

Apple AirPods 2'nin özellikleriApple AirPods 2'nin özellikleri

AirPods Sıfırlama Nedenleri

2017 yılında ortaya çıkan AirPods şarj kutusu ile şarj olma sorunu bulunuyordu. Bu noktada AirPods sıfırlama işlemi yapılarak bu durum çözülmüş oldu. Apple’ın kablosuz kulaklığı olan AirPods’u sıfırlayarak cihazı yeni alınmış gibi eski haline çevirmeniz mümkün olacaktır.

AirPods Sıfırlama İşlemleri

  • Her iki AirPods kulaklığınızın şarj kutusunun ve kendisinin tam bir şekilde şarj olduğundan emin olun.
  • Daha sonra şarj kutusunu açarak arakasındaki yapılandırma düğmesine 15 saniye gibi bir süre basılı tutun.
  • Şarj durumunu belirten ışık bir süre turuncu daha sonra beyaz renkte yanıp sönecektir.
  • Bu durum sonrasında AirPods cihazınız başarılı bir şekilde sıfırlanmış olacaktır.

AirPods sıfırlama işlemi sonrasında tekrardan aktif bir şekilde kullanmak için yeniden bağlantı gerçekleştirmelisiniz. Bunun için cihazı ilk aldığınızda yaptığınız adımları izlemeniz yeterli olacaktır. Ayrıca sıfırlama işlemi sonrasında Siri ile müzik kontrolü gibi yaptığınız detay ayarlarında sıfırlandığını ve tekrardan ayarlanması gerektiğini hatırlatalım. Sıfırlama işlemi sonrasında AirPods sorunlarınız çözülmedi ise teknik bir destek almanızı öneririz.


Yeni AirPods görüntü engelleyecekYeni AirPods görüntü engelleyecek

PAYLAŞ