AirPods benzeri Oppo Enco Free tanıtıldı - Haberler - indir.com

AirPods benzeri Oppo Enco Free tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-26 20:59:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji şirketi Oppo’nun Çin’de gerçekleştirmiş olduğu etkinlik kapsamında Reno 3 serisini tanıttığını sizlere aktarmıştık. Etkinlik kapsamında sadece akıllı telefon ailesi değil ayrıca sürpriz bir ürün de tanıtıldı. Oppo Enco Free adlı yeni kablosuz kulaklık modelini tanıttı. Kablosuz kulaklık pazarında yer almak isteyen Oppo, bu kapsamda yeni ürününü duyurdu. Oppo çatısı altında bulunan Relame tarafından henüz geçtiğimiz günlerde AirPods tasarımına benzer yeni Realme Buds Air modeli piyasaya sürülmüştü. Şimdi ise Oppo Enco Free kablosuz kulaklık modeli tanıtılan yeni ürün modeli oldu.

Oppo Enco Free özellikleri ve detayları

Oppo Reno 3 5G tanıtım tarihi belli olduOppo Reno 3 5G tanıtım tarihi belli oldu

Cihazın sunmuş olduğu detaylara kutu tasarımından başlayacak olursak, kutu üzerinde bir Oppo yazısı bulunuyor. Bu yazının hemen yanında LED ışık konumlandırması bulunurken, diğer yandan kutunun sağ tarafında eşleme ve sıfırlama için bir düğme bulunuyor. Kulaklık 4.6 gram olurken iki farklı kulak ucu seçeneği ile kutu içniden çıkıyor. Kulaklıkları isterseniz olduğu gibi isterseniz ise silikon uçlarla kullanmak mümkün oluyor. Oppo tarafından belirtilene göre Enco Free modeli stüdyo kalitesinde dinleme deneyimi sunuyor. Ayrıca yapay zeka destekli gürültü engelleyicisine de sahip olan bu model sesi net iletmek için microphone beamforming teknolojisi kullanıyor.

Kulaklık üzerinden ayrıca dokunma hareketleri algılayabilen sensörler bulunuyor. Kaydırmalı dokunmatik hareketleri de destekleyen modelin sesini ayarlamak için sol kulaklığın üzerinde parmak kaydırmak yeterli oluyor. Kulaklıklar şarj kutusu ile beraber 25 saate kadar müzik çalma iddiası bulunuyor. Kulaklıklarda 31 mAh batarya bulunuyor ve bu batarya ise 5 saate kadar pil ömrü sunuyor. Kutu ise 410 mAh’lik bir bataryaya sahipken kulaklıkların ve kutunun tamamen şarj olması 70 dakika gibi bir süre sunuyor. Kulaklığın ayrıca kablosuz şarj desteğinin olmadığını belirtelim. Oppo Enco Free modeli 31 Aralık’ta satışa sunulacak ve 100 dolarlık bir fiyata sahip olacak.  


Oppo, uygun fiyatlı yeni telefonları A91 ve A8'i duyurduOppo, uygun fiyatlı yeni telefonları A91 ve A8'i duyurdu
OPPO A9 2020 ile kesintisiz deneyimOPPO A9 2020 ile kesintisiz deneyim

PAYLAŞ