AirPods 3'ün yeni görüntüleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

AirPods 3'ün yeni görüntüleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-11 18:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple’In sahip olduğu AirPods kulaklık serisinin yeni modelleri çok yakın bir zamanda lanse edilecek. Bu yeni serinin yüksek bir olasılıkla AirPods 3 olarak adlandırılması beklenirken, yeni modele dair çeşitli detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Modelin teknik özelliklerinin yanı sıra nasıl bir tasarıma da sahip olacağı merak ediliyor. GizmoChina’ya gelen son taslak tasarımlar ise AirPods 3’ün nasıl görüneceğini ortaya çıkarıyor. Satışa çıkmaya yakın son tasarımın nasıl olacağı bir hayli merak ediliyor. 23 Mart tarihinde satışa çıkması beklenen bu yeni modelin haznesi ile beraber AirPods Pro modeline benzer bir tasarıma sahip olarak gelmesi bekleniyor. Daha önce belli olanlara göre slikon uca sahip olması beklenirken, modelin önceki modellerinde olduğu gibi slikonsuz yapıda gelmesi bekleniyor.

Apple AirPods 3 tasarımı gözüktü

AirPods Max'te ortaya çıkan tasarım detayı dikkat çekiyorAirPods Max'te ortaya çıkan tasarım detayı dikkat çekiyor

Yeni modelin hem silikonlu hem de silikon uç olmadan kullanılması bekleniyor. Kulak içi kulaklık yapısını sevmeyenler AirPods Pro gibi kullanabilecekler. Bu işlevsellik oldukça güzel dururken, AirPods ile AirPods Pro arasında hibrit bir yapıya sahip olacak olan AirPods 3 için ses kalitesi noktasında ise çok üstün bir fark yaratmayacak. Gürültü engelleme özelliğinin yer almaması beklenen modelin uzamsal ses desteğini getireceği bekleniyor.

AirPods Pro modelinde yer alan sensörlerin AirPods 3 modelinde yer alması beklenirken, yeni çip ile beraber kulaklık sağlık noktasında da ön plana çıkabilir. Henüz bu durum kesin olmadığını belirtirken, AirPods 3 modelinin iki farklı boyuta sahip olarak da gelme ihtimali bulunuyor. Bu durum gerçekleşir ise farklı renk seçenekleri ile gelme ihtimali de bulunuyor. Bu yeni kablosuz kulaklık modelinin fiyat noktasında ise 200 dolar seviyesinde bir rakamla satışa çıkması bekleniyor. Bakalım bu yeni model ne derece beğenilecek göreceğiz.


Apple uygun fiyatılı AirPods Pro Lite için hazırlıklara başladıApple uygun fiyatılı AirPods Pro Lite için hazırlıklara başladı
AirPods, kablosuz kulaklık pazarında büyük pay alıyorAirPods, kablosuz kulaklık pazarında büyük pay alıyor

PAYLAŞ