AirPods 3 ve yeni MacBook Pro bu yıl piyasaya çıkabilir - Haberler - indir.com

AirPods 3 ve yeni MacBook Pro bu yıl piyasaya çıkabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-21 18:00:16
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Yeni iddialara göre Apple, bu yıl Eylül etkinliğinde duyurmadığı cihazları piyasaya sürebilir.

Apple'ın Eylül etkinliğinde tanıtılması en çok beklenen cihazlar AirPods 3 ve yeni MacBook Pro olmuş, ancak etkinlik sırasında Apple hayranları merakla beklemelerine rağmen bu iki cihaz hakkında herhangi bir bilgi edinememişlerdi. Ortaya atılan yeni iddialar, her iki cihazın da geleceği hakkında netlik sağlıyor.

Apple ve Parus bir kez daha mahkemede karşı karşıyaApple ve Parus bir kez daha mahkemede karşı karşıya

AirPods 3 ve yeni MacBook Pro bu yıl kullanıcıların karşısına çıkabilir

Birkaç gün önce DigiTimes, AirPods 3'ün seri üretime girdiğine dair bir haber yayımlamıştı. Cihazlar hakkında yayımlanan daha önceki raporlara göre, Apple'ın yeni kulaklığı aktif gürültü engelleme ve uzamsal ses özelliklerine sahip olabilir. Tabii ki, şirket tarafından bu konuya yönelik resmi bir açıklama olmadığından bu raporlara henüz şüpheyle bakılıyor. Bunun yanı sıra internette AirPods 3'ün resmi olmayan renderları dolaşıyor.

Apple'ın 2022'de tanıtacağı Mac modelleri belli oluyor

Bu görüntülerdeki tasarım gerçekse AirPods 3, ikinci nesle göre daha kısa bir gövdeye sahip olacak.

Bloomberg'den Mark Gurman ise daha büyük 14 inç ve 16 inç MacBook Pro'ların 2021'in son aylarında piyasaya sürüleceğini iddia ediyor. Bu cihazlar, mini LED ekranlı ilk dizüstü bilgisayarlar olacak ve güçlendirilmiş bir Apple M1X işlemciyle gelecek.

Bunun yanı sıra şirketin 2022 senesinde üç yeni Apple Watch modelini çıkaracağı da söyleniyor. Bunlardan birinin daha “dayanıklı” Apple Watch olabileceği de gelen bilgiler arasında. AirPods 3 bu yıl bitmeden tanıtılacak olsa da, AirPods Pro 2 için 2022’ye kadar sabretmek gerekecek.

İddialara göre cam arka tasarıma sahip olması beklenen yeni bir iPad Pro'nun da önümüzdeki sene tanıtılacak ürünler arasında yer alacak. Bu yeni iPad Pro'yu MegSafe ile şarj edilebileceği de söyleniyor. Ancak şirketten henüz bu konuda resmi bir açıklama olmadığından tüm bu iddiaların doğrulunu teyit etmek için biraz daha beklememiz gerekecek gibi görünüyor.


Apple’ın Facebook’u tehdit ettiği öğrenildiApple’ın Facebook’u tehdit ettiği öğrenildi
Apple aşsız çalışanlarına sürekli test yaptıracakApple aşsız çalışanlarına sürekli test yaptıracak

PAYLAŞ