AirPods 3 Kayıpsız Ses Desteğiyle Gelebilir - Haberler - indir.com

AirPods 3 Kayıpsız Ses Desteğiyle Gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-23 15:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

AirPods 3 için gelen son bilgilerde özellikle kayıpsız ses özelliğinin destekleneceği belirtildi.

Kablosuz kulaklıkları ile bugüne kadar beklentileri karşılamayı başaran Apple, Vietnam'da yaptığı özel üretimlerinde pek çok yeni özelliğe de yer verdi. Piyasaya sunulacak yeni modeller AirPods 3 olacak. Bugüne kadar pek çok farklı bilginin ve sızıntının yaşandığı yeni kulaklıklar hakkında gelen son bilgiler ses kalitesine yönelik yeni bilgiler içeriyor. Yeni bilgilere göre Apple, AirPods 3 ile birlikte kayıpsız ses desteği sunmaya başlayacak.

AirPods 3 Özellikleri Neler Olacak?

Paylaşılan son rapora göre kayıpsız ses desteğinin yanı sıra yeni kablosuz kulaklıklarda yer alacak farklı özellikler de netlik kazandı. iPhone 13 ile birlikte kullanılacak olan kablosuz kulaklıklar AirPods Pro ile benzerlik taşıyor. Aktif gürültü engelleme özelliğinin yer alması beklenmeyen yeni modellerde kayıpsız ses desteği ile birlikte ses performansının iyileştirilmesi amaçlanıyor.

Yeni modellerde bugüne kadar hiçbir modelde yer almayan yeni bir özelliğe de yer verilebilir. Apple araştırmacıları tarafından yapılan incelemelerde, cihazların yerleşik mikrofonları kullanarak kullanıcıların nefesinin takip edebileceği keşfedildi. AirPods yardımı ile nefes ölçümü yapabilecek olan Apple, böylece sağlık takibinde yeni bir veriye daha ulaşabilir. Bu konuda kesin olarak çalışma yaptığı bilinen Apple'ın bu özelliğe yeni modellerde yer vermesi mümkün görünüyor.

Üretim Hattı Taşınıyor

AirPods 3 için gündeme gelen diğer bilgilerde ise Apple'ın üretim hattını değiştireceği belirtildi. AirPods Pro ve AirPods Max modellerini bugüne kadar Vietnam'da üreten şirket, bu kararını değiştiriyor. Bu bakımdan AirPods 3 modellerinin üretimi ile birlikte üretim hattı Vietnam'dan Çin’e taşınacak. Kademeli bir şekilde yapılacak bu değişikliğin ardından kısa süre içerisinde tüm üretim süreçleri Çin’de devam ettirilecek. Bunun en önemli nedenlerinden birisi ise ülkede artan virüs vakaları. Google ve Amazon gibi pek çok farklı şirket de Vietnam’da üretim yapmayı planlasa da koronavirüs vakalarında yaşanan yükseliş nedeniyle planlarını ertelemek durumunda kalmıştı. Apple da benzer bir süreçten geçiyor. Tüm üretimi Vietnam'da yapmayı planlayan Apple, artan vakalar nedeniyle üretim hattında Çin’e dönüş gerçekleştirecek. 





PAYLAŞ