AirPods 3 için yeni detaylar ortaya çıktı - Haberler - indir.com

AirPods 3 için yeni detaylar ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-27 15:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Apple tarafından tanıtılacak AirPods 3 için yeni detaylar paylaşıldı. Yeni kablosuz kulaklık modelleri için pek çok detay artık daha net.

AirPods adı verilen kablosuz kulaklık teknolojisi ile önemli bir çıkış yakalayan Apple, yüksek satış fiyatlarına rağmen modellerin popülerlik kazanması sayesinde iyi bir satış grafiği yakalamış durumda. Özellikle 2. nesil cihazlar ile beklentilere göre şekillenen kulaklıklar, kullanıcılar tarafından çok daha benimsendi. Üstün ses teknolojisi ve kullanımdaki kolaylıkları ile kullanıcıların en çok tercih ettiği kablosuz kulaklık modellerinden birisi olan AirPods, şimdi 3. nesil ürünü ile birlikte yeniden piyasaya sunulacak. Kullanıcıların uzun zamandan beri merakla beklediği AirPods 3 için Apple her ne kadar sessiz kalmayı tercih etse de pek çok sızdırma ve rapor gündeme gelmeye devam ediyor.

AirPods 3 gecikirse satış başarısını düşürebilirAirPods 3 gecikirse satış başarısını düşürebilir

AirPods 3 Önümüzdeki Hafta Tanıtılabilir!

AirPods 3 hakkında yayınlanan son raporlara göre önümüzdeki hafta itibariyle yeni kablosuz kulaklıklar Apple tarafından resmen tanıtılacak. Üstelik yeni kulaklıklar, Apple Music HiFi teknolojisini de destekleyecek. HDD kaynaklık raporda, net bir tarih verilmemiş olsa da önümüzdeki hafta itibariyle kulaklıkların tanıtılacağının belirtilmesi, kulaklıklar için tanıtım bekleyen kullanıcılarda beklentileri oldukça arttırdı.

AirPods 3’te Yer Alacak Özellikler Neler?

AirPods 3 modelinde yer alacak özellikler için raporda AirPods Pro modelleri ön planda tutuldu. İddialara göre AirPods Pro modellerinde yapılacak küçük değişiklikler ile birlikte yeni AirPods 3 modelleri geliştirilecek. Bu bakımdan yeni modelde tasarım açısından çok fazla yenilik sunulmayacak. Özellikle gövde bölümünün çok daha küçük bir yapıda olması ve daha portatif, kolay bir kullanım sunulması bekleniyor. Sızdırılan görüntülerde net bir şekilde görülebilen bu değişikliğin dışında tasarım olarak göze çarpan başka bir yenilik bulunmuyor. 

AirPods 3’te, sadece Pro modellerde yer alan gürültü engelleme özelliğinin yine yer almaması bekleniyor. Bu bakımdan 3. nesil cihazlarda da böylesine yeni özellikleri kullanmayan Apple, farklı bir pazarlama stratejisini yürütmeyi sürdürüyor. Apple özellikle 2021 yılı itibariyle tasarımda değişikliğine gitmişti. Mevcut AirPods modellerinde de düz kenarlı bir tasarım göze çarpıyor. HiFi ses teknolojisinin desteklenmesi ile daha yüksek kaliteli müzik dinleme imkanı yaratacak yeni modellerde, ses netliği ve derinliği bugüne kadarki en iyi modellerden birisinin piyasaya sunulmasını sağlayacak. 

AirPods 3 Fiyatı Ne Kadar Olacak?

AirPods 3 için tüm bu özellikler ile birlikte en çok merak edilen detaylardan birisi de ürünlerin fiyatı. Ancak yeni raporda fiyata yönelik herhangi bir veri paylaşılmadığı gibi özellikle ses teknolojisinde yapılan iyileştirmeler nedeniyle fiyatların bugüne kadarki en yüksek seviyeye ulaşmasının mümkün olabileceği belirtildi. 



PAYLAŞ