AirPods 3 hakkında yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

AirPods 3 hakkında yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-03 14:00:04
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Apple , AirPods 3 kulaklıklarını duyurmak için uzun süredir bekliyordu . Bu dönemde birçok söylenti ortaya çıktı. İşte tüm sızıntılar...

 Apple'ın AirPods 3'ünün iPhone 13s ile tanıtılacağı söyleniyor. Bu söylentilere ek olarak, şimdiye kadar ortaya çıkan tutarlı sızıntıları bir araya getiriyoruz. Haberimizde yer alan tüm söylentilerin ve sızıntıların analistlerden ve çeşitli kaynaklardan geldiğini belirtelim. Ürünle ilgili henüz resmi bir açıklama olmadığının altını çizmekte fayda var.

AirPods Pro iOS15 ile daha da gelişiyorAirPods Pro iOS15 ile daha da gelişiyor

 AirPods 3, kısa ve geniş bir şarj kutusuyla gelecek

AirPods 3'ün tasarımına baktığımızda daha çok AirPods Pro'ya benzeyeceğini görüyoruz. Daha kısa bir gövde ve daha büyük bir kulak içi kabuk ile geldiği söyleniyor. Ayrıca şarj durumu Pro modeline benzer olacak ama  daha kısa ve daha geniş bir tasarıma sahip olabilir.

Kulaklıkların üzerinde silikon uçların olup olmadığı konusunda kesin bir bilgi yok

Kulaklıkların kulak içi silikon uçlara sahip olacağına dair bir gösterge yok. Çünkü cihazın şarj durumunda onlar için boş alan yok. Bloomberg'den Mark Gurman geçen yıl üçüncü nesil AirPod'ların AirPods Pro gibi değiştirilebilir kulaklık uçlarına sahip olacağını iddia etti. Ancak render görüntülerine baktığımızda bu sızıntının sorgulanmaya açık olduğu sonucuna varıyoruz.

Üçüncü nesil AirPod'larda kullanılacak çip daha iyi verimlilik sunacak

Apple H1 kulaklık çipinin yerini alan yeni nesil kablosuz çip, ikinci nesil AirPods Pro'ya gelmesi beklenenin aynısı gibi görünüyor. Gelen sızıntılara göre; Daha iyi verimlilik, daha uzun menzil ve daha iyi performans sunacak.

AirPods 3 için yeni detaylar ortaya çıktı

Kullanıcıların uzun süre kullandıklarında kulaklarında rahatsızlık duymaması için tasarlanan özellik AirPods 3'te de yer alacak. Şirketin havalandırma tarafındaki delikli hava basıncı sistemi tasarımı AirPods Pro'dan ilham aldığını söylemek yanlış olmaz.

Qi kablosuz şarj seçeneğine sahip olacak

Daha yüksek özellikli bir şarj kutusuna yükseltme ihtiyacından kaçınmak için çeşitli çalışmalar da vardır. Bu konuda Apple, Qi kablosuz şarj seçeneği olan kutuyu tercih edecek. Yeni nesil AirPod'lardan daha iyi ses kalitesi ve daha iyi pil ömrü de beklentiler dahilinde. Ancak henüz bu konuda herhangi bir sızıntı ya da resmi bir açıklama yapılmadı.

Giriş seviyesi AirPod'ların Pro modelinden farklı olması için Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaflık gibi üst düzey özelliklerden vazgeçmesi bekleniyor. Bu, kulak içi silikon uçların neden kutuya dahil olmadığını gösterir. Elbette güzel bir gelişme de var. AirPods 3 modelinde basınç düşürme sisteminin yer alacağı belirtiliyor.

Kuo, çıkış tarihi olarak 2021'i gösteriyor

Son olarak çıkış tarihinde önemli sızıntılarla gündeme gelen Ming-Chi Kuo, AirPods 3 için 2021 yılını gösterdi. Son söylentiler tarihleri ​​14 Eylül olarak gösteriyor. Bunun dışında Pro modeli için 2022 yılını göstererek bekleyenleri heyecanlandırdı. Eğer sızıntılar doğruysa şirket AirPods 3 modeliyle büyük bir başarı yakalayabilir gibi duruyor.

Apple'ın ürünleri hakkında gelen yeni bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.


Apple AirPods'ların kaybolmasını engelleyecekApple AirPods'ların kaybolmasını engelleyecek
AirPods 3 Kayıpsız Ses Desteğiyle GelebilirAirPods 3 Kayıpsız Ses Desteğiyle Gelebilir

PAYLAŞ