AirPods 3 gecikirse satış başarısını düşürebilir - Haberler - indir.com

AirPods 3 gecikirse satış başarısını düşürebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-27 13:30:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

tasarım noktasında bazı optimizasyonlar ve AirPods Studio çalışmaları sebebiyle AirPods 3 beklentileri yaz aylarına kalmış gözüküyor. Uzmanlar bu ürünlerin satışlarının düşebileceğinin belirtiyor. Kablosuz kulaklık pazarının en fazla satış yapan serisi durumundaki AirPods gelecekteki yık yeni modelleriyle tüketicinin beğenisine sunulacak. Bununla beraber aynı zamanda beklenen daha geç piyasaya sürülebilir şeklinde bir durum da söz konusu. 

AirPods 3 ne zaman piyasaya sürülecek?

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple'ın biraz daha alınabilir seviyedeki ürünü konumunda yer alan AirPods üçüncü nesil ile gelecek yıl piyasada yerini alacak. 4 yıldır pazarda yer alan AirPods serisinde iki standart sürüm, bir tane de Pro sürümü mevcuttur. AirPods 3 için aslında bu yıla yönelik düşünülen planlar vardı ancak gerek tasarımdaki optimizasyon gerekse AirPods Studio hazırlıkları büyük bir gecikmeye neden olmuş gibi gözüküyor. Daha önce 2021 yılının ilk ayları olarak gösterilen çıkış tarihi şimdi yaz aylarına kaymış gözüküyor. 

Apple Airpods 3 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı!Apple Airpods 3 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı!

Konu hakkında çalışmalar yapan analiz uzmanları 2021 yılında AirPods satışlarının bir miktar düşeceği düşünülüyor. Özellikle de 2021 yaz aylarına kadar yüzde 5 -10 civarında bir düşüş bekleniyor. Piyasaya çıkışının ardından ise satışlar normale dönecek gibi gözüküyor. 2019 yılında 60 milyon satı rakamına ulaşan AirPods serisi 2020 yılında ise tahminler üzerine 80 milyon civarı olacak. Apple'un yeni nesil ürünlerinde boyutları biraz daha kompakt hale getirdiği fakat kullanım süresinin de azaltıldığı dile getiriliyor. AirPods Pro benzeri tasarım şekli de çalışmaların uzamasına sebep olmuş gibi gözüküyor. Diğer bir açıdan ise AirPods Studio modelinde de kafa bandının istenen konforu veremediği ve yeniden üzerinde çalışma yapıldığı ifade ediliyor. Yakın zamanda gelmesi beklenen AirPods Pro modeli hakkında elde edilen bilgiler şu an için sadece bu kadar olup gelecek günlerde daha fazla bilgi toplanması bekleniyor. 


AirPods 3 çıkış tarihi 2021 yılına planlanıyorAirPods 3 çıkış tarihi 2021 yılına planlanıyor

PAYLAŞ