AirPods 2, İlkbahar'da gelebilir - Haberler - indir.com

AirPods 2, İlkbahar'da gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-11 15:40:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Apple’ın merakla beklenen yeni kablosuz kulaklıkları AirPods 2’nin, çıkış tarihi, İlkbahar aylarında olabilir.

Apple’ın yeni kablosuz kulaklıkları AirPods 2, çok uzun zamandır Apple kullanıcıları tarafından bekleniyor. Hatta çıkışı oldukça geciken kulaklıkların, şimdiye kadar çıkmış olması gerektiği düşünülüyor. Bu nedenle, bu yıl AirPods 2’nin çıkacağına kesin gözü ile bakılıyor. Keza, yeni kulaklıklara dair gelen haberler de buna işaret ediyor. Çıkış tarihi oldukça merak edilen AirPods 2’ye dair yeni bilgiler elde edildi. Elde edilen bu bilgilere bakılırsa, AirPods 2 oldukça yakın bir zamanda bekleyenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. AirPower kablosuz şarj ünitesiyle birlikte satışa sunulacak olan AirPods 2, İlkbahar aylarında tüketicilere sunulabilir.

Apple AirPods 2 İçin Sayılı Günler Kaldı!Apple AirPods 2 İçin Sayılı Günler Kaldı!

Yeni tasarımı ile dikkat çekecek AirPods 2, İlkbahar’da gelecek

Apple’ın yeni kablosuz kulaklığı AirPods 2, yenilenen tasarımı ile bu yıl tüketiciler ile buluşmaya hazırlanıyor. Şirketin 2016 yılında duyurduğu AirPods 2, uzun süredir bekleniyordu ve bu uzun bekleyiş bu yıl son bulacak. MySmartPrice sitesinde yayınlanan habere göre, önümüzdeki İlkbahar AirPower kablosuz şarj ünitesiyle birlikte, AirPods 2 satışa sunulacak.

Yeni AirPods 2, kullanıcılarına kulağa tutunmayı kolaylaştıran bir tasarım sunuyor. Bununla beraber, yeni tasarım bas kalitesinin artmasını sağlayacak ve genel ses kalitesi de daha iyi olacak. Kulaklıkta kullanılan yeni kaplama malzemesinin, Google Pixel 3’ün arkasındaki kaplama ile aynı olacağı söyleniyor. Google Pixel 3’teki bu kaplama, cihazın elden kaymaması ve daha rahat tutulmasınısağlamıştı. AirPods 2’deki kolay tutunma ve kulağa daha rahat oturması da bu kaplama ile sağlanıyor olabilir. Bunula birlikte, AirPods 2’nin sağlık takibi konusunda da kullanıcılarına yardımcı olabileceği söyleniyor. Çıkan bir diğer dedikodu, her zaman beyaz renk ile gelen AirPods kulaklıkların, AirPods 2 ile siyah renk seçeneğine de sahip olacağı yönünde.


AirPods’lar Siri ile artık anlaşacak!AirPods’lar Siri ile artık anlaşacak!

PAYLAŞ