AirDrop özelliği iPhone 11'i uçacak - Haberler - indir.com

AirDrop özelliği iPhone 11'i uçacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-12 19:04:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın uzun bir süredir merakla beklenen etkinliği 10 Eylül tarihinde gerçekleşti ve yeni iPhone modelleri duyuruldu. Etkinlik kapsamında iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modelleri duyurulurken, yeni modellerde yer alan donanım özellikleri de bir hayli dikkat çekti. Diğer yandan cihazlarda bulunan U1 çipi de dikkat çeken detaylar arasında yer aldı. Öyle ki bu çip ile beraber iPhone 11 AirDrop özelliği daha pratik ve hızlı bir hale getiriliyor. AirDrop sistemi Apple’ın iOS sisteminde kullandığı ve cihazlar arasında hızlı ve kolay bir şekilde fotoğraf veya video aktarımına olanak sağlıyor. iPhone 11’de yer alan bu yeni çip ile ise bu deneyim daha da iyileştirilmiş olarak karşımıza çıkıyor.

iPhone 11 ile AirDrop Gelişiyor

En çok satılan iPhone modelleri belli oldu!En çok satılan iPhone modelleri belli oldu!

Apple’ın en yeni nesil iPhone serisi olan bu modellerinde konum izleme özelliklerini kontrol eden U1 Ultra Geniş Bant teknolojisi kullanılıyor. Lansmanda açıklanmış olan bu teknolojinin detayları ise lansmanın hemen ardından belli oldu. iOS ekosisteminin en önemli teknolojilerinden birisi olan AirDrop dosya paylaşım sistemi noktasında iPhone 11 seri bir model ile AirDrop üzerinden dosya paylaşımı yapmak daha kolay bir hal alıyor. U1 donanımlı aygıtlar birbirini daha hızlı bir şekilde buluyor ve kullanıcı bu U1 ile iOS 13 sayesinde başka bir kullanıcıya kolay bir yönlendirme gerçekleştirebiliyor.

Tüm bunların neticesinde ise dosya aktarımı daha kısa bir şekilde gerçekleşmiş oluyor.


iPhone 11 ile kullanmaya başlayacağımız A13 Bionic neler sunuyor?iPhone 11 ile kullanmaya başlayacağımız A13 Bionic neler sunuyor?
Microsoft, iPhone satışlarını etkileyecek takas hamlesi ile gündemdeMicrosoft, iPhone satışlarını etkileyecek takas hamlesi ile gündemde

PAYLAŞ