Air Stylus ile iPad'inizi Grafik Tablete Çevirebilirsiniz (Video) - Haberler - indir.com

Air Stylus ile iPad'inizi Grafik Tablete Çevirebilirsiniz (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

iOS 7 işletim sistemine sahip iPad modelleri için Avatron Software tarafından geliştirilmiş Air Stylus, Mac bilgisayarınızın ekranını iPad üzerine aktarmanıza ve iPad'in grafik tablet gibi kullanmanıza imkan tanımaktadır.

OS X 10.7 ve üzeri Mac bilgisayarların ekranlarını iPad tablet üzerine aktarabilen uygulama Adobe Photoshop ve Pixelmator gibi yazılımların yanı sıra basınca duyarlı Wacom Intuos Creative, Ten One Designs Pogo Connect ve Adonit Jot Touch 4 gibi stylus kalem modellerine de destek vermektedir.

Air Display

Uygulamayı kullanabilmeniz için öncelikle Air Stylus'u iPad'inize, senkronizasyon için gerekli olan Air Display yazılımını da Mac bilgisayarınıza yüklemeniz ve aynı ağ üzerinde eşitleme işlemini yapmanız gerekiyor.

Sonrasında ise bilgisayarınız üzerinden Air Display menüsüne girerek iPad ile bağlantı kurabilirsiniz. Kablosuz bir şekilde bağlantı kurduğunuz tabletinize, favori grafik yazılımınız üzerindeki araçları sürükleyerek taşıyabilir, çizim ya da stylus kalem aracılığıyla boyama işlemlerini kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

iPad için Air Stylus ve Mac için Air Display'i aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilir, uygulamayla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ