Aileler için Birey Takip Uygulaması: Family GPS Tracker (Video) - Haberler - indir.com

Aileler için Birey Takip Uygulaması: Family GPS Tracker (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Aile ve bireylerin güvenliğin son derece önemli bir konu haline geldiği günümüzde ortaya çıkan Family GPS Tracker uygulaması sayesinde, artık aileler merak ettikleri bireylerin nerede olduklarını harita üzerinden kolaylıkla takip edebilecekler.

Oldukça sade ve şık bir tasarıma sahip olmasının yanında ücretsiz olarak mobil cihazlara indirilebilen aile navigasyon uygulaması Family GPS Tracker ile özellikle ebeveynler, çocuklarının nerede olduklarını harita üzerinden anlık olarak takip edebilecekleri gibi olası bir tehlike anında da haberleşerek, hızlı bir şekilde yardım ulaştırabilecekler.

Family GPS Tracker

Bunun yanında sağlık problemleri olan yaşlı kişileri takip etmek içinde kullanılabilen uygulama ayrıca çapraz platform desteğine sahip olup, mobil cihazlar arasındaki bilgi akışını da sorunsuz bir şekilde yerine getirebiliyor.

Pek çok fonksiyonu da içerisinde bulabileceğiniz Family GPS Tracker uygulamasının en dikkat çeken özellikleri arasında yer alan Acil Yardım Fonksiyonu sayesinde ise kullanıcılar, herhangi bir acil durum anında yakınlarına yardım çağrısında bulunabildikleri gibi harita üzerinden de gerçek zamanlı olarak görüntülenebiliyor.

Android, iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz Family GPS Tracker'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebilir ve geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Family GPS Tracker Tanıtım Videosu


PAYLAŞ