Aileler, çocukları daha iyi Fortnite oynasın diye Antrenör tutuyor! - Haberler - indir.com

Aileler, çocukları daha iyi Fortnite oynasın diye Antrenör tutuyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-02 12:13:11
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Dünya çapında büyük bir üne kavuşan Fortnite, oyun tarzı ve oyuncularıyla gündemden düşmüyor. Özellikle son aylarda düzenlediği turnuvalar ile milyonlarca dolar para dağıtan Epic Games ekibi, bu turnuvaların daha süreceğini belirtti. Turnuvalarda yer alan oyuncular ganelde iyi oynuyor, sakin kalıyor ve panik yapmıyor. Bu konuda oldukça iyi olan E-spor oyuncuları ve profosyonel oyuncular turnuvada tüm performanslarını sergiliyor. Hatta Türk takımı olan SUP (SuperMassive) yabancı oyuncuları oyunda aşırı zorlamış hatta çoğunu öldürmeyi başarmıştı. Binlerce dolar kazanan bu ekibe "Refl7ction" damgasını yaptığı hareketlerle vurmuştu. Oyunu iyi oynamak için sürekli pratik yapmak gerekiyor. Pratik dışında oyun içinde bir rotasyon belirlemeli ve o rotasyona uyarak oyunu devam ettirmelidir. Daha birçok konuda bilgi sahibi olmak için yurtdışında aileler oyun hakkında tecrübeye sahip atrenörler tutuyor.

Saati 175₺'ye antrenör tutuyorlar!

Yurtdışında aileler çocuklarının daha iyi Fortnite oynayabilmesi için saati 35 dolardan antrenör tutuyorlar. İngiltere'de Winchester kentinde yaşayan aile tıpkı okuldaki dersler gibi oyunda da iyi oynamak için çocuklarının baskı altında kaldığını söylüyor. Bu bilgi aslında doğru başkalarıyla oynandığı zaman genelde oyunu kazanmak için sert ve hızlı oynayan oyuncular diğer takım arkadaşlarının da kendisi gibi olmasını istiyor. Bu konuda küçük çocuklar gerçekten de düşük bir seviye de kalıyor. Tabi küçük olmaları kötü oldukları anlamına gelmez. Çünkü turnuvalarda herkesin burnundan getiren 14 yaşında bir çocuk da var. Bu konuda aileler oyun içerisinde başarı oranını arttırmak için oyun bilgisi olan antrenörler tutuyor. Sosyal medya aracılığıyla bulunan bu antrenörler ders başına 35 dolar alıyor. Hatta bu antrenörler iyi oynayan bazı oyuncuları E-spor klüblerine alabilir, çocuğun geleceğini tamamen değiştirebilirler. Oyun oynamak bazı kişiler için vakit kaybı değil meslek haline gelmiş durumda. Hatta yayıncı dediğimiz bir kitle Twitch üzerinden canlı yayın açarak oyun oynuyor. Bu platform üzerinden binlerce dolar kazanan yayıncılar hem oynayışlarını sergiliyor hem de oyun oynayıp yayın yaptıkları için para kazanıyor.

Tabi çok mantıklı olmayan bu kararlar aileler tarafından veriliyor. Oldukça küçük yaşta olan çocuklar bile Fortnite oynuyor. Kendine bağımlı yapabilecek bu oyunu gün içerisinde saatlerce oynamak mantıklı bir karar değil. Yine de çocuklarınızın bu oyunu iyi oynaması için antrenör tutabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Fortnite 4. Sezon


PAYLAŞ