Aile içi İletişimi Güçlendiren Klavye Uygulaması (Video) - Haberler - indir.com

Aile içi İletişimi Güçlendiren Klavye Uygulaması (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

İsveçli uluslararası mobilya mağazası IKEA, aile içi iletişimi güçlendirmek adına bir mobil uygulama yayınladı. IKEA Emoticons adı verilen uygulama sayesinde yazmaya gerek kalmadan duygularınızı karşı tarafa aktarabileceğiniz yüzlerce emoticon (ifade) bulunuyor.

İnsanlar arasındaki iletişimin zorlaştığı günümüzde IKEA mobil ortamda bu iletişimi kolaylaştırmak adına emoji'lere yer verdiği bir klavye uygulaması geliştirdi. Ev eşyalarından giyim ve aksesuarlara kadar yüzlerce eylem ile nesneye dayalı ifadelerin yer aldığı uygulama, iletişime dair neredeyse ihtiyacımız olan tüm çözümleri bir arada sunuyor.

Kullanımı son derece kolay olan IKEA Emoticons tüm mesajlaşma uygulamaları ile uyumlu çalışabiliyor. Arkadaşlarınız ya da aile bireyleri ile mesajlaşırken içerisindeki ifadeleri dilediğiniz gibi karşı tarafa gönderebiliyorsunuz.

IKEA Emoticons

En sık kullandığınız emoticon'ları (ifadeleri) listeleyebilen ve bunları favori olarak eklemenize imkan tanıyan uygulama için IKEA'dan yapılan açıklamada; bu uygulamanın ilişkileri geliştirmek amacıyla tasarlandığı belirtiliyor. Kadınların ve erkeklerin iletişim kurmakta zorlandığına dikkat çeken firma, IKEA Emoticons uygulamasının bu iletişimi geliştireceğini ve evlerdeki ilişkileri daha da güçlendireceğini iddia ediyor.

Eğer sevimli ve eğlenceli emoticon'ların (ifadelerin) bulunduğu bir uygulama arıyorsanız, IKEA Emoticons uygulamasını mutlaka denemenizi öneriyoruz.

Android ve iOS işletim sistemli cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz IKEA Emoticons'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan IKEA Emoticons tanıtım videosunu izleyerek uygulama hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.




IKEA Emoticons Tanıtım Videosu


PAYLAŞ