Age of Empires IV oynanış fragmanı geldi - Haberler - indir.com

Age of Empires IV oynanış fragmanı geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-15 20:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Microsoft’un ve oyun dünyasının hiçbir zaman eskimeyen efsane strateji oyunlarından birisi olan Age of Empires’ın yeni bir sürümünün yolda olduğu duyuruldu. Oyunun geleceği zaten geçtiğimiz gün belli olurken, şimdi ise oyunun tanıtım videosuyla beraber bazı detayları Microsoft tarafından yayınlandı. Strateji oyunlarına genel anlamda bir ilgi bulunuyor. Bu sektörde genel anlamda düşüş yaşanmazken, geliştiriciler ise strateji oyunlarına yönelmeyi sürdürüyorlar. Strateji türü denildiği zaman akla gelen en sağlam yapımlardan birisi olan Age of Empires serisinin yeni yapımı geliyor.

Age of Empires 4 Tanıtımı Yayınlandı

Age of Empires 2, Steam'de indirime girdiAge of Empires 2, Steam'de indirime girdi

Microsoft tarafından son olarak yayınlanan oyun Age of Empires 3 olmuş ve 2005 yılında piyasaya girmişti. Aradan 14 yıllık bir süre geçmiş olmasına rağmen oyun unutulmadı. Piyasaya sürüldüğü döneme göre oldukça kaliteli grafiklere sahip olmasıyla dikkat çeken Age of Empirse 3’ün her bilgisayarda oynanabilmesi oyunun popüler olma sebepleri arasında bulunuyor. Birçok oyun sever aradan yıllar geçmesinden ötürü Age of Empires serisinden umudunu kesmişti. Fakat Microsoft tarafından tüm hayranları heyecanlandıran açıklama geldi ve 4.oyunun yolda olduğu açıklandı. Sadece bu açıklamayla kalmayıp Age of Empires 4 hakkında birde tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda oyunun görsel grafik kalitesinin oldukça yüksek olduğu gözüküyor.

Age of Empires 4 oyunu ile beraber yine ortaçağ dönemine gidiliyor. Ancak oyunla alakalı tüm detaylar tanıtım videosunda yer almadığından ötürü henüz kısıtlı bilgiler yer alıyor. Videodaki bilgilere göre oyunda İngiliz ve Moğolların olacağı gözüküyor. Fakat bu iki ulus haricinde de ulusların olması bekleniyor. Oyuncularını ve hayranlarını bir hayli heyecanlandıran Age of Empires 4 oyunun yakın zamanda piyasaya giriş yapması bekleniyor.


Age of Empires II: Definitive Editon bir sürprizle birlikte bugün çıkıyorAge of Empires II: Definitive Editon bir sürprizle birlikte bugün çıkıyor

PAYLAŞ