Age of Empires IV 28 Ekim'de geliyor - Haberler - indir.com

Age of Empires IV 28 Ekim'de geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-14 14:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Microsoft merakla beklenen oyunu Age of Empires IV için açıklama yaptı ve 28 Ekim'de oyunun çıkacağını duyurdu.

Microsoft E3’te geniş katılımlı bir etkinlik düzenledi. Pazar günü düzenlenen etkinlikte en çok merak Age of Empires IV hakkında da detaylar net bir şekilde aktarıldı. Oyunun tanıtımı ile birlikte ön sipariş dönemini başlatan Microsoft, E3 etkinliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Age of Empires IV duyurulduAge of Empires IV duyuruldu

Age of Empires IV için yeni detaylar neler?

Yeni oyun bugüne kadar geliştirilmiş en iyi Age of Empires versiyonu olacak. Zira uzun zamandan beri üzerinde yoğun çalışmaların devam ettiği Age of Empires IV için Microsoft çok daha gelişmiş araçlar tercih etmiş durumda. 4K HDR destekli savaş sahneleri, karakterlerde ve binalarda çok daha fazla ayrıntının yer alması grafik konusunda yeni versiyonu oldukça farklı kılıyor. Yeni oyunda haritalar medeniyetler için bazı avantaj ve dezavantajlar sunacak. Böylece oyuncular birbirine karşı mücadelenin yanı sıra dengeleri kurma noktasında pek çok kritere dikkat etmek zorunda kalacak. Haritalardaki özel alanlarda oyuncular birbirine karşı pusu kurabilecek.

Eski oyunlara güncelleme gelecek

Microsoft Age of Empires IV ile birlikte önceki oyunlara yönelik de yenilikleri paylaştı. Buna göre Definitive Edition of Age of Empires II ve III kısa süre içerisinde güncelleme alacak. Age of Empires II: Definitive Edition, bu yıl Dawn of Dukes genişlemesi ve eşli oyun desteği alacak. Age of Empires III: Definitive Edition ise ABD ve bir Afrika genişlemesi ile zenginleşecek.

Age of Empires IV ön sipariş dönemi Steam’de başladı

Age of Empires IV tanıtımı sonrasında ön sipariş dönemi de resmen başlatıldı. Steam üzerinden oyun için sipariş verebilecek kullanıcılar için şu anda 2 farklı seçenek bulunuyor. Age of Empires IV standart versiyon 299 TL’den ön siparişe sunulurken Age of Empires IV Deluxe için ön sipariş fiyatı 399 olarak belirlenmiş durumda.

Age of Empires IV sistem gereksinimleri neler?

Age of Empires IV için Steam’de sistem gereksinimleri de detaylı olarak belirtilmiş durumda. Buna göre Age of Empires IV minimum sistem gereksinimleri şöyle;

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
  • İşlemci: Intel Core i5-6300U
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Intel HD 520
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 50 GB kullanılabilir alan



İlgili uygulamalar

PAYLAŞ